LISETTE OYEN

Contactgegevens LISETTE OYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LISETTE OYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LISETTE OYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSKANTSTRAAT 8; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11645642 (+32-11645642) 11645642 (+32-11645642)

Fax (fax): +32 (53) 410-58-65 +32 (53) 410-58-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LISETTE OYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LISETTE OYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LISETTE OYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LISETTE OYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LISETTE OYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LISETTE OYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LISETTE OYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LISETTE OYEN
Products information LISETTE OYEN

BTW identificatienummer (tax): BE02759185791
Ondernemingsnummer: 3002807617
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LISETTE OYEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LISETTE OYEN
(Get full report from official database of BE for LISETTE OYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LISETTE OYEN
Addition kinds of activities for LISETTE OYEN

673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
20260208. Yoghurt | Yogurt
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
32910101. Pads, schuren: zeep geïmpregneerd | Pads, scouring: soap impregnated
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle

Werken bij LISETTE OYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LISETTE OYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LISETTE OYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LISETTE OYEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

 • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: LEVEL UP

  Type: Vaste Job

  Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

 • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: SCHRIERS

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

 • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

 • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Flexijob

  Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van LISETTE OYEN in sociale netwerken
Look for responds of LISETTE OYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LISETTE OYEN. Laat een reactie achter voor LISETTE OYEN. LISETTE OYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LISETTE OYEN. Leave a respond for LISETTE OYEN. LISETTE OYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LISETTE OYEN op de google maps. Adres en contacten LISETTE OYEN
Location of LISETTE OYEN on the google maps. Address and contacts of LISETTE OYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LISETTE OYEN LISETTE OYEN: DE GRANDE CARS BVBA | GARAGE BOODTS | C. VAN DE BEEK | R. POBIKROWSKI | Linde (De)

Other related companies as LISETTE OYEN: DE GRANDE CARS BVBA | GARAGE BOODTS | C. VAN DE BEEK | R. POBIKROWSKI | Linde (De)

LISETTE OYEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LISETTE OYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759185791. Het bedrijf LISETTE OYEN bevindt zich op het adres: BOSKANTSTRAAT 8; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LISETTE OYEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LISETTE OYEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LISETTE OYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LISETTE OYEN, openstaande posities, locatie van LISETTE OYEN op de kaart.

LISETTE OYEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LISETTE OYEN, company assigned to the tax number BE02759185791. The company LISETTE OYEN is located at the address: BOSKANTSTRAAT 8; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LISETTE OYEN were not found.
The main activity of LISETTE OYEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LISETTE OYEN is not available. You also can look at reviews of LISETTE OYEN, open positions, location of LISETTE OYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LISETTE OYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LISETTE OYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LISETTE OYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LISETTE OYEN, employees, financial statistics.