LINDA VAN CAENEGHEM

Contactgegevens LINDA VAN CAENEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINDA VAN CAENEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINDA VAN CAENEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERBAAN 48; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53779800 (+32-53779800) 53779800 (+32-53779800)

Fax (fax): +32 (56) 404-54-18 +32 (56) 404-54-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINDA VAN CAENEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINDA VAN CAENEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINDA VAN CAENEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINDA VAN CAENEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINDA VAN CAENEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINDA VAN CAENEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINDA VAN CAENEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINDA VAN CAENEGHEM
Products information LINDA VAN CAENEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE08353424072
Ondernemingsnummer: 4395874023
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LINDA VAN CAENEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINDA VAN CAENEGHEM
(Get full report from official database of BE for LINDA VAN CAENEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINDA VAN CAENEGHEM
Addition kinds of activities for LINDA VAN CAENEGHEM

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
5154. Vee | Livestock
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
51430103. Melk depot | Milk depot
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting

Werken bij LINDA VAN CAENEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINDA VAN CAENEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINDA VAN CAENEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINDA VAN CAENEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

 • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

  Regio: VREMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Studentenjob

  Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

 • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

  Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

  Bedrijf: ADECCO WAVRE

  Type: Studentenjob

  Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

 • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RVT AVONDVREDE

  Type: Vaste Job

  De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

 • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DS TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

 • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

  Type: Flexijob

  onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van LINDA VAN CAENEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of LINDA VAN CAENEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINDA VAN CAENEGHEM. Laat een reactie achter voor LINDA VAN CAENEGHEM. LINDA VAN CAENEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINDA VAN CAENEGHEM. Leave a respond for LINDA VAN CAENEGHEM. LINDA VAN CAENEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINDA VAN CAENEGHEM op de google maps. Adres en contacten LINDA VAN CAENEGHEM
Location of LINDA VAN CAENEGHEM on the google maps. Address and contacts of LINDA VAN CAENEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come LINDA VAN CAENEGHEM LINDA VAN CAENEGHEM: Philippe-Pippo | Action Shop Telecom | SELFMATIC | ETIENNE RAES | P. BOUDART

Other related companies as LINDA VAN CAENEGHEM: Philippe-Pippo | Action Shop Telecom | SELFMATIC | ETIENNE RAES | P. BOUDART

LINDA VAN CAENEGHEM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINDA VAN CAENEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08353424072. Het bedrijf LINDA VAN CAENEGHEM bevindt zich op het adres: KOUTERBAAN 48; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LINDA VAN CAENEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINDA VAN CAENEGHEM is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINDA VAN CAENEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINDA VAN CAENEGHEM, openstaande posities, locatie van LINDA VAN CAENEGHEM op de kaart.

LINDA VAN CAENEGHEM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINDA VAN CAENEGHEM, company assigned to the tax number BE08353424072. The company LINDA VAN CAENEGHEM is located at the address: KOUTERBAAN 48; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LINDA VAN CAENEGHEM were not found.
The main activity of LINDA VAN CAENEGHEM is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LINDA VAN CAENEGHEM is not available. You also can look at reviews of LINDA VAN CAENEGHEM, open positions, location of LINDA VAN CAENEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINDA VAN CAENEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINDA VAN CAENEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINDA VAN CAENEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINDA VAN CAENEGHEM, employees, financial statistics.