LINDA UIJLENBROEK

Contactgegevens LINDA UIJLENBROEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINDA UIJLENBROEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINDA UIJLENBROEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALICE NAHONLEI 46; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36851931 (+32-36851931) 36851931 (+32-36851931)

Fax (fax): +32 (67) 136-65-16 +32 (67) 136-65-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINDA UIJLENBROEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINDA UIJLENBROEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINDA UIJLENBROEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINDA UIJLENBROEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINDA UIJLENBROEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINDA UIJLENBROEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINDA UIJLENBROEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINDA UIJLENBROEK
Products information LINDA UIJLENBROEK

BTW identificatienummer (tax): BE09491333007
Ondernemingsnummer: 4926239013
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LINDA UIJLENBROEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINDA UIJLENBROEK
(Get full report from official database of BE for LINDA UIJLENBROEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINDA UIJLENBROEK
Addition kinds of activities for LINDA UIJLENBROEK

28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij LINDA UIJLENBROEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINDA UIJLENBROEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINDA UIJLENBROEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINDA UIJLENBROEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

 • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Bekister (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • ERP-administrator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

 • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

 • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: DG EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

 • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LINDA UIJLENBROEK in sociale netwerken
Look for responds of LINDA UIJLENBROEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINDA UIJLENBROEK. Laat een reactie achter voor LINDA UIJLENBROEK. LINDA UIJLENBROEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINDA UIJLENBROEK. Leave a respond for LINDA UIJLENBROEK. LINDA UIJLENBROEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINDA UIJLENBROEK op de google maps. Adres en contacten LINDA UIJLENBROEK
Location of LINDA UIJLENBROEK on the google maps. Address and contacts of LINDA UIJLENBROEK

Andere gerelateerde bedrijven als come LINDA UIJLENBROEK LINDA UIJLENBROEK: ANDRE LENNE | COIFFURE ROGER | CLAVISSIMO MUZIEKSCHOOL | NAKASESO | F. VERBRAEKEN

Other related companies as LINDA UIJLENBROEK: ANDRE LENNE | COIFFURE ROGER | CLAVISSIMO MUZIEKSCHOOL | NAKASESO | F. VERBRAEKEN

LINDA UIJLENBROEK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINDA UIJLENBROEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09491333007. Het bedrijf LINDA UIJLENBROEK bevindt zich op het adres: ALICE NAHONLEI 46; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LINDA UIJLENBROEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINDA UIJLENBROEK is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINDA UIJLENBROEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINDA UIJLENBROEK, openstaande posities, locatie van LINDA UIJLENBROEK op de kaart.

LINDA UIJLENBROEK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINDA UIJLENBROEK, company assigned to the tax number BE09491333007. The company LINDA UIJLENBROEK is located at the address: ALICE NAHONLEI 46; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LINDA UIJLENBROEK were not found.
The main activity of LINDA UIJLENBROEK is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LINDA UIJLENBROEK is not available. You also can look at reviews of LINDA UIJLENBROEK, open positions, location of LINDA UIJLENBROEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINDA UIJLENBROEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINDA UIJLENBROEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINDA UIJLENBROEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINDA UIJLENBROEK, employees, financial statistics.