LINA VAN EYCKEN

Contactgegevens LINA VAN EYCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINA VAN EYCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINA VAN EYCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOONAARDESTRAAT 145; 3078; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27597741 (+32-27597741) 27597741 (+32-27597741)

Fax (fax): +32 (61) 935-57-37 +32 (61) 935-57-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINA VAN EYCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINA VAN EYCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINA VAN EYCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINA VAN EYCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINA VAN EYCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINA VAN EYCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINA VAN EYCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINA VAN EYCKEN
Products information LINA VAN EYCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05849365234
Ondernemingsnummer: 1306243896
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LINA VAN EYCKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINA VAN EYCKEN
(Get full report from official database of BE for LINA VAN EYCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINA VAN EYCKEN
Addition kinds of activities for LINA VAN EYCKEN

02140103. Zuivelproductie | Mohair production
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij LINA VAN EYCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINA VAN EYCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINA VAN EYCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINA VAN EYCKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

 • Plaatser binnendeuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

 • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

 • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

 • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

 • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

 • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT

  Type: Studentenjob

  Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

Zoek naar antwoorden van LINA VAN EYCKEN in sociale netwerken
Look for responds of LINA VAN EYCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINA VAN EYCKEN. Laat een reactie achter voor LINA VAN EYCKEN. LINA VAN EYCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINA VAN EYCKEN. Leave a respond for LINA VAN EYCKEN. LINA VAN EYCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINA VAN EYCKEN op de google maps. Adres en contacten LINA VAN EYCKEN
Location of LINA VAN EYCKEN on the google maps. Address and contacts of LINA VAN EYCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LINA VAN EYCKEN LINA VAN EYCKEN: PIZZA SPEED | EERAERTS | BOUW COORD. EN TECHN. | TITECA | FE. JUNIUS

Other related companies as LINA VAN EYCKEN: PIZZA SPEED | EERAERTS | BOUW COORD. EN TECHN. | TITECA | FE. JUNIUS

LINA VAN EYCKEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINA VAN EYCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05849365234. Het bedrijf LINA VAN EYCKEN bevindt zich op het adres: SCHOONAARDESTRAAT 145; 3078; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LINA VAN EYCKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINA VAN EYCKEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINA VAN EYCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINA VAN EYCKEN, openstaande posities, locatie van LINA VAN EYCKEN op de kaart.

LINA VAN EYCKEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINA VAN EYCKEN, company assigned to the tax number BE05849365234. The company LINA VAN EYCKEN is located at the address: SCHOONAARDESTRAAT 145; 3078; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LINA VAN EYCKEN were not found.
The main activity of LINA VAN EYCKEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LINA VAN EYCKEN is not available. You also can look at reviews of LINA VAN EYCKEN, open positions, location of LINA VAN EYCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINA VAN EYCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINA VAN EYCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINA VAN EYCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINA VAN EYCKEN, employees, financial statistics.