LILIAN VAN DOORSSELAERE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • LILIAN VAN DOORSSELAERE
Private companiesFood and Kindred Products • LILIAN VAN DOORSSELAERE

Contactgegevens LILIAN VAN DOORSSELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIAN VAN DOORSSELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIAN VAN DOORSSELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRUITHOFLAAN 91B19; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34405850 (+32-34405850) 34405850 (+32-34405850)

Fax (fax): +32 (71) 237-63-44 +32 (71) 237-63-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIAN VAN DOORSSELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIAN VAN DOORSSELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIAN VAN DOORSSELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIAN VAN DOORSSELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIAN VAN DOORSSELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIAN VAN DOORSSELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIAN VAN DOORSSELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIAN VAN DOORSSELAERE
Products information LILIAN VAN DOORSSELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE07863983154
Ondernemingsnummer: 3196716308
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LILIAN VAN DOORSSELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIAN VAN DOORSSELAERE
(Get full report from official database of BE for LILIAN VAN DOORSSELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIAN VAN DOORSSELAERE
Addition kinds of activities for LILIAN VAN DOORSSELAERE

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
59479902. souvenirs | Souvenirs
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij LILIAN VAN DOORSSELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIAN VAN DOORSSELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIAN VAN DOORSSELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIAN VAN DOORSSELAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

 • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

 • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

 • Werfleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

 • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

  Type: Vaste Job

  Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Hulp in zaal (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SALONS DE LELIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van LILIAN VAN DOORSSELAERE in sociale netwerken
Look for responds of LILIAN VAN DOORSSELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIAN VAN DOORSSELAERE. Laat een reactie achter voor LILIAN VAN DOORSSELAERE. LILIAN VAN DOORSSELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIAN VAN DOORSSELAERE. Leave a respond for LILIAN VAN DOORSSELAERE. LILIAN VAN DOORSSELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIAN VAN DOORSSELAERE op de google maps. Adres en contacten LILIAN VAN DOORSSELAERE
Location of LILIAN VAN DOORSSELAERE on the google maps. Address and contacts of LILIAN VAN DOORSSELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIAN VAN DOORSSELAERE LILIAN VAN DOORSSELAERE: Müller G | DAELEMANS-REYMER | ADC-Assurances De Couve SPRL | BEA VAN WOENSEL | Erwin Tanghe

Other related companies as LILIAN VAN DOORSSELAERE: Müller G | DAELEMANS-REYMER | ADC-Assurances De Couve SPRL | BEA VAN WOENSEL | Erwin Tanghe

LILIAN VAN DOORSSELAERE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIAN VAN DOORSSELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863983154. Het bedrijf LILIAN VAN DOORSSELAERE bevindt zich op het adres: FRUITHOFLAAN 91B19; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LILIAN VAN DOORSSELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILIAN VAN DOORSSELAERE is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIAN VAN DOORSSELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIAN VAN DOORSSELAERE, openstaande posities, locatie van LILIAN VAN DOORSSELAERE op de kaart.

LILIAN VAN DOORSSELAERE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIAN VAN DOORSSELAERE, company assigned to the tax number BE07863983154. The company LILIAN VAN DOORSSELAERE is located at the address: FRUITHOFLAAN 91B19; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LILIAN VAN DOORSSELAERE were not found.
The main activity of LILIAN VAN DOORSSELAERE is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIAN VAN DOORSSELAERE is not available. You also can look at reviews of LILIAN VAN DOORSSELAERE, open positions, location of LILIAN VAN DOORSSELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIAN VAN DOORSSELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIAN VAN DOORSSELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIAN VAN DOORSSELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIAN VAN DOORSSELAERE, employees, financial statistics.