LIEVEN BALDUYCK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LIEVEN BALDUYCK
Private companiesFood Stores • LIEVEN BALDUYCK

Contactgegevens LIEVEN BALDUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN BALDUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN BALDUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 50; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51589600 (+32-51589600) 51589600 (+32-51589600)

Fax (fax): +32 (61) 523-89-36 +32 (61) 523-89-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN BALDUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN BALDUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN BALDUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN BALDUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN BALDUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN BALDUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN BALDUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN BALDUYCK
Products information LIEVEN BALDUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE08472351074
Ondernemingsnummer: 7055938720
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIEVEN BALDUYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN BALDUYCK
(Get full report from official database of BE for LIEVEN BALDUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN BALDUYCK
Addition kinds of activities for LIEVEN BALDUYCK

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
321103. Bouwglas | Construction glass
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning

Werken bij LIEVEN BALDUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN BALDUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN BALDUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN BALDUYCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

 • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

 • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

 • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van LIEVEN BALDUYCK in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN BALDUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN BALDUYCK. Laat een reactie achter voor LIEVEN BALDUYCK. LIEVEN BALDUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN BALDUYCK. Leave a respond for LIEVEN BALDUYCK. LIEVEN BALDUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN BALDUYCK op de google maps. Adres en contacten LIEVEN BALDUYCK
Location of LIEVEN BALDUYCK on the google maps. Address and contacts of LIEVEN BALDUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN BALDUYCK LIEVEN BALDUYCK: Aqua Secret | ROELAND LECLUYSE | JET | FA. VANDEWALLE | Bewel VZW

Other related companies as LIEVEN BALDUYCK: Aqua Secret | ROELAND LECLUYSE | JET | FA. VANDEWALLE | Bewel VZW

LIEVEN BALDUYCK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN BALDUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08472351074. Het bedrijf LIEVEN BALDUYCK bevindt zich op het adres: RINGLAAN 50; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVEN BALDUYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN BALDUYCK is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN BALDUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN BALDUYCK, openstaande posities, locatie van LIEVEN BALDUYCK op de kaart.

LIEVEN BALDUYCK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN BALDUYCK, company assigned to the tax number BE08472351074. The company LIEVEN BALDUYCK is located at the address: RINGLAAN 50; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVEN BALDUYCK were not found.
The main activity of LIEVEN BALDUYCK is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN BALDUYCK is not available. You also can look at reviews of LIEVEN BALDUYCK, open positions, location of LIEVEN BALDUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN BALDUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN BALDUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN BALDUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN BALDUYCK, employees, financial statistics.