LIEVE PAUWELYN

Contactgegevens LIEVE PAUWELYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVE PAUWELYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVE PAUWELYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILLIS DAMAESSTRAAT 59; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35681823 (+32-35681823) 35681823 (+32-35681823)

Fax (fax): +32 (87) 367-70-38 +32 (87) 367-70-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVE PAUWELYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVE PAUWELYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVE PAUWELYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVE PAUWELYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVE PAUWELYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVE PAUWELYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVE PAUWELYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVE PAUWELYN
Products information LIEVE PAUWELYN

BTW identificatienummer (tax): BE04860870361
Ondernemingsnummer: 4616699218
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LIEVE PAUWELYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVE PAUWELYN
(Get full report from official database of BE for LIEVE PAUWELYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVE PAUWELYN
Addition kinds of activities for LIEVE PAUWELYN

2021. Creamery boter | Creamery butter
333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
22999907. Smalle geweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Narrow woven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
50870200. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
55999902. Go-carts | Go-carts

Werken bij LIEVE PAUWELYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVE PAUWELYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVE PAUWELYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVE PAUWELYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

 • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

 • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

 • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

 • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WE POWER

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

 • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van LIEVE PAUWELYN in sociale netwerken
Look for responds of LIEVE PAUWELYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVE PAUWELYN. Laat een reactie achter voor LIEVE PAUWELYN. LIEVE PAUWELYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVE PAUWELYN. Leave a respond for LIEVE PAUWELYN. LIEVE PAUWELYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVE PAUWELYN op de google maps. Adres en contacten LIEVE PAUWELYN
Location of LIEVE PAUWELYN on the google maps. Address and contacts of LIEVE PAUWELYN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVE PAUWELYN LIEVE PAUWELYN: LEERPUNT | BNS sprl | Jaka SPRL | Happy Days | ATON PUBLISHING

Other related companies as LIEVE PAUWELYN: LEERPUNT | BNS sprl | Jaka SPRL | Happy Days | ATON PUBLISHING

LIEVE PAUWELYN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVE PAUWELYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04860870361. Het bedrijf LIEVE PAUWELYN bevindt zich op het adres: GILLIS DAMAESSTRAAT 59; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVE PAUWELYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVE PAUWELYN is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVE PAUWELYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVE PAUWELYN, openstaande posities, locatie van LIEVE PAUWELYN op de kaart.

LIEVE PAUWELYN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVE PAUWELYN, company assigned to the tax number BE04860870361. The company LIEVE PAUWELYN is located at the address: GILLIS DAMAESSTRAAT 59; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVE PAUWELYN were not found.
The main activity of LIEVE PAUWELYN is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVE PAUWELYN is not available. You also can look at reviews of LIEVE PAUWELYN, open positions, location of LIEVE PAUWELYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVE PAUWELYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVE PAUWELYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVE PAUWELYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVE PAUWELYN, employees, financial statistics.