LEOPOLD SCHIEMSKY

Contactgegevens LEOPOLD SCHIEMSKY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD SCHIEMSKY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD SCHIEMSKY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULIUS HOSTESTRAAT 47; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22150331 (+32-22150331) 22150331 (+32-22150331)

Fax (fax): +32 (10) 841-82-28 +32 (10) 841-82-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD SCHIEMSKY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD SCHIEMSKY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD SCHIEMSKY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD SCHIEMSKY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD SCHIEMSKY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD SCHIEMSKY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD SCHIEMSKY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD SCHIEMSKY
Products information LEOPOLD SCHIEMSKY

BTW identificatienummer (tax): BE04655426025
Ondernemingsnummer: 8335571289
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LEOPOLD SCHIEMSKY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD SCHIEMSKY
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD SCHIEMSKY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD SCHIEMSKY
Addition kinds of activities for LEOPOLD SCHIEMSKY

511399. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
33560400. Nikkel | Nickel
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
59439903. Schoolspullen | School supplies
82990304. Spraaklessen | Voice lessons
87330101. Bacteriologisch onderzoek | Bacteriological research

Werken bij LEOPOLD SCHIEMSKY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD SCHIEMSKY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD SCHIEMSKY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD SCHIEMSKY. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

 • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

 • Technisch administratief bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

 • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

 • Elektricien (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

 • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Studentenjob

  Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

 • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

  Regio: SCHEPDAAL

  Bedrijf: Jobfixing

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

 • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD SCHIEMSKY in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD SCHIEMSKY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD SCHIEMSKY. Laat een reactie achter voor LEOPOLD SCHIEMSKY. LEOPOLD SCHIEMSKY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD SCHIEMSKY. Leave a respond for LEOPOLD SCHIEMSKY. LEOPOLD SCHIEMSKY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD SCHIEMSKY op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD SCHIEMSKY
Location of LEOPOLD SCHIEMSKY on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD SCHIEMSKY

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD SCHIEMSKY LEOPOLD SCHIEMSKY: OVERVIEW | Cornelissen S BVBA | Zakenkantoor Smolders NV | BUREAU PERFECT LINK | CHARLES ROMAN

Other related companies as LEOPOLD SCHIEMSKY: OVERVIEW | Cornelissen S BVBA | Zakenkantoor Smolders NV | BUREAU PERFECT LINK | CHARLES ROMAN

LEOPOLD SCHIEMSKY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD SCHIEMSKY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04655426025. Het bedrijf LEOPOLD SCHIEMSKY bevindt zich op het adres: JULIUS HOSTESTRAAT 47; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEOPOLD SCHIEMSKY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEOPOLD SCHIEMSKY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD SCHIEMSKY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD SCHIEMSKY, openstaande posities, locatie van LEOPOLD SCHIEMSKY op de kaart.

LEOPOLD SCHIEMSKY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD SCHIEMSKY, company assigned to the tax number BE04655426025. The company LEOPOLD SCHIEMSKY is located at the address: JULIUS HOSTESTRAAT 47; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LEOPOLD SCHIEMSKY were not found.
The main activity of LEOPOLD SCHIEMSKY is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD SCHIEMSKY is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD SCHIEMSKY, open positions, location of LEOPOLD SCHIEMSKY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD SCHIEMSKY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD SCHIEMSKY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD SCHIEMSKY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD SCHIEMSKY, employees, financial statistics.