LEO VAN AVERMAET

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LEO VAN AVERMAET

Contactgegevens LEO VAN AVERMAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VAN AVERMAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VAN AVERMAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR. THEO TUTSSTRAAT 17; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34543300 (+32-34543300) 34543300 (+32-34543300)

Fax (fax): +32 (87) 855-43-80 +32 (87) 855-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VAN AVERMAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VAN AVERMAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VAN AVERMAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VAN AVERMAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VAN AVERMAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VAN AVERMAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VAN AVERMAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VAN AVERMAET
Products information LEO VAN AVERMAET

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LEO VAN AVERMAET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VAN AVERMAET
(Get full report from official database of BE for LEO VAN AVERMAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VAN AVERMAET
Addition kinds of activities for LEO VAN AVERMAET

401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
36510113. platenspelers | Phonographs
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller

Werken bij LEO VAN AVERMAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VAN AVERMAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VAN AVERMAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VAN AVERMAET. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

 • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van LEO VAN AVERMAET in sociale netwerken
Look for responds of LEO VAN AVERMAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VAN AVERMAET. Laat een reactie achter voor LEO VAN AVERMAET. LEO VAN AVERMAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VAN AVERMAET. Leave a respond for LEO VAN AVERMAET. LEO VAN AVERMAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VAN AVERMAET op de google maps. Adres en contacten LEO VAN AVERMAET
Location of LEO VAN AVERMAET on the google maps. Address and contacts of LEO VAN AVERMAET

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VAN AVERMAET LEO VAN AVERMAET: V.K. NEDERHASSELT | Deleuse Marie-Dominique | Postelmans P | Van Rillaer Paul | I.E.M.

Other related companies as LEO VAN AVERMAET: V.K. NEDERHASSELT | Deleuse Marie-Dominique | Postelmans P | Van Rillaer Paul | I.E.M.

LEO VAN AVERMAET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VAN AVERMAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf LEO VAN AVERMAET bevindt zich op het adres: DR. THEO TUTSSTRAAT 17; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO VAN AVERMAET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO VAN AVERMAET is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VAN AVERMAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VAN AVERMAET, openstaande posities, locatie van LEO VAN AVERMAET op de kaart.

LEO VAN AVERMAET is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VAN AVERMAET, company assigned to the tax number BE09904144287. The company LEO VAN AVERMAET is located at the address: DR. THEO TUTSSTRAAT 17; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LEO VAN AVERMAET were not found.
The main activity of LEO VAN AVERMAET is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VAN AVERMAET is not available. You also can look at reviews of LEO VAN AVERMAET, open positions, location of LEO VAN AVERMAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VAN AVERMAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VAN AVERMAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VAN AVERMAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VAN AVERMAET, employees, financial statistics.