LEO DE RIDDER

Contactgegevens LEO DE RIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO DE RIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO DE RIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 109; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33220455 (+32-33220455) 33220455 (+32-33220455)

Fax (fax): +32 (51) 795-94-20 +32 (51) 795-94-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO DE RIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO DE RIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO DE RIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO DE RIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO DE RIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO DE RIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO DE RIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO DE RIDDER
Products information LEO DE RIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE06252288818
Ondernemingsnummer: 8884338378
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LEO DE RIDDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO DE RIDDER
(Get full report from official database of BE for LEO DE RIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO DE RIDDER
Addition kinds of activities for LEO DE RIDDER

22960102. Stof voor het versterken van rubberen banden | Fabric for reinforcing rubber tires
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec

Werken bij LEO DE RIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO DE RIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO DE RIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO DE RIDDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

 • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

 • Keukenverkoper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

 • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

 • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van LEO DE RIDDER in sociale netwerken
Look for responds of LEO DE RIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO DE RIDDER. Laat een reactie achter voor LEO DE RIDDER. LEO DE RIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO DE RIDDER. Leave a respond for LEO DE RIDDER. LEO DE RIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO DE RIDDER op de google maps. Adres en contacten LEO DE RIDDER
Location of LEO DE RIDDER on the google maps. Address and contacts of LEO DE RIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO DE RIDDER LEO DE RIDDER: Page à Page | COIFFURE INGRID | INTERELECTRA | MUTUALIT? SOCIALISTE | Joris E

Other related companies as LEO DE RIDDER: Page à Page | COIFFURE INGRID | INTERELECTRA | MUTUALIT? SOCIALISTE | Joris E

LEO DE RIDDER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO DE RIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252288818. Het bedrijf LEO DE RIDDER bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 109; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO DE RIDDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO DE RIDDER is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO DE RIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO DE RIDDER, openstaande posities, locatie van LEO DE RIDDER op de kaart.

LEO DE RIDDER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO DE RIDDER, company assigned to the tax number BE06252288818. The company LEO DE RIDDER is located at the address: HERENTALSEBAAN 109; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LEO DE RIDDER were not found.
The main activity of LEO DE RIDDER is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO DE RIDDER is not available. You also can look at reviews of LEO DE RIDDER, open positions, location of LEO DE RIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO DE RIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO DE RIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO DE RIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO DE RIDDER, employees, financial statistics.