LAURENT ALENS

Contactgegevens LAURENT ALENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT ALENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT ALENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEISESTRAAT 130; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22676414 (+32-22676414) 22676414 (+32-22676414)

Fax (fax): +32 (71) 799-16-53 +32 (71) 799-16-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT ALENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT ALENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT ALENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT ALENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT ALENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT ALENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT ALENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT ALENS
Products information LAURENT ALENS

BTW identificatienummer (tax): BE06909271240
Ondernemingsnummer: 8302062988
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LAURENT ALENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT ALENS
(Get full report from official database of BE for LAURENT ALENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT ALENS
Addition kinds of activities for LAURENT ALENS

951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
20999920. Groenten, geschild voor de handel | Vegetables, peeled for the trade
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij LAURENT ALENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT ALENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT ALENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT ALENS. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

 • Kelner (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

 • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

 • CAD tekenaar (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

 • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Internship Global communications (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Leercontract

  As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van LAURENT ALENS in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT ALENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT ALENS. Laat een reactie achter voor LAURENT ALENS. LAURENT ALENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT ALENS. Leave a respond for LAURENT ALENS. LAURENT ALENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT ALENS op de google maps. Adres en contacten LAURENT ALENS
Location of LAURENT ALENS on the google maps. Address and contacts of LAURENT ALENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT ALENS LAURENT ALENS: Foyer Ste-Anne | FE. GROULARD J.M. | JOSEPH SERNEELS | CHIQUANO | OPTIQUE MOREL

Other related companies as LAURENT ALENS: Foyer Ste-Anne | FE. GROULARD J.M. | JOSEPH SERNEELS | CHIQUANO | OPTIQUE MOREL

LAURENT ALENS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT ALENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06909271240. Het bedrijf LAURENT ALENS bevindt zich op het adres: MEISESTRAAT 130; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURENT ALENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT ALENS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT ALENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT ALENS, openstaande posities, locatie van LAURENT ALENS op de kaart.

LAURENT ALENS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT ALENS, company assigned to the tax number BE06909271240. The company LAURENT ALENS is located at the address: MEISESTRAAT 130; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LAURENT ALENS were not found.
The main activity of LAURENT ALENS is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT ALENS is not available. You also can look at reviews of LAURENT ALENS, open positions, location of LAURENT ALENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT ALENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT ALENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT ALENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT ALENS, employees, financial statistics.