LANGENDRIES JOHAN

Contactgegevens LANGENDRIES JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGENDRIES JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGENDRIES JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIERSTRAAT 30; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53623286 (+32-53623286) 53623286 (+32-53623286)

Fax (fax): +32 (81) 404-42-48 +32 (81) 404-42-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGENDRIES JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGENDRIES JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGENDRIES JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGENDRIES JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGENDRIES JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGENDRIES JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGENDRIES JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGENDRIES JOHAN
Products information LANGENDRIES JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE03588928222
Ondernemingsnummer: 9111480712
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LANGENDRIES JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGENDRIES JOHAN
(Get full report from official database of BE for LANGENDRIES JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGENDRIES JOHAN
Addition kinds of activities for LANGENDRIES JOHAN

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
28990103. Citronella olie | Citronella oil
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij LANGENDRIES JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGENDRIES JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGENDRIES JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGENDRIES JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

 • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

 • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

 • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PICOBELLO BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

 • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

Zoek naar antwoorden van LANGENDRIES JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of LANGENDRIES JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGENDRIES JOHAN. Laat een reactie achter voor LANGENDRIES JOHAN. LANGENDRIES JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGENDRIES JOHAN. Leave a respond for LANGENDRIES JOHAN. LANGENDRIES JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGENDRIES JOHAN op de google maps. Adres en contacten LANGENDRIES JOHAN
Location of LANGENDRIES JOHAN on the google maps. Address and contacts of LANGENDRIES JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGENDRIES JOHAN LANGENDRIES JOHAN: FLDE MERBES - SPRIMONT - MARPIC SA | ROBERT JONIAUX | BOUTIQUE DةLIFRANCE | SLAGERIJ CHRIS V?RONIQUE | MGC SCRL

Other related companies as LANGENDRIES JOHAN: FLDE MERBES - SPRIMONT - MARPIC SA | ROBERT JONIAUX | BOUTIQUE DةLIFRANCE | SLAGERIJ CHRIS V?RONIQUE | MGC SCRL

LANGENDRIES JOHAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGENDRIES JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03588928222. Het bedrijf LANGENDRIES JOHAN bevindt zich op het adres: VLIERSTRAAT 30; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LANGENDRIES JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANGENDRIES JOHAN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGENDRIES JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGENDRIES JOHAN, openstaande posities, locatie van LANGENDRIES JOHAN op de kaart.

LANGENDRIES JOHAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGENDRIES JOHAN, company assigned to the tax number BE03588928222. The company LANGENDRIES JOHAN is located at the address: VLIERSTRAAT 30; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LANGENDRIES JOHAN were not found.
The main activity of LANGENDRIES JOHAN is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGENDRIES JOHAN is not available. You also can look at reviews of LANGENDRIES JOHAN, open positions, location of LANGENDRIES JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGENDRIES JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGENDRIES JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGENDRIES JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGENDRIES JOHAN, employees, financial statistics.