LABIS JEAN-MARC

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • LABIS JEAN-MARC

Contactgegevens LABIS JEAN-MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABIS JEAN-MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABIS JEAN-MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRبVE DES MARICOLLES 26; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA, België

Telefoon (phone): 24656585 (+32-24656585) 24656585 (+32-24656585)

Fax (fax): +32 (86) 166-31-60 +32 (86) 166-31-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABIS JEAN-MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABIS JEAN-MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABIS JEAN-MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABIS JEAN-MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABIS JEAN-MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABIS JEAN-MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABIS JEAN-MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABIS JEAN-MARC
Products information LABIS JEAN-MARC

BTW identificatienummer (tax): BE09930786132
Ondernemingsnummer: 8811004638
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LABIS JEAN-MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABIS JEAN-MARC
(Get full report from official database of BE for LABIS JEAN-MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABIS JEAN-MARC
Addition kinds of activities for LABIS JEAN-MARC

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij LABIS JEAN-MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABIS JEAN-MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABIS JEAN-MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABIS JEAN-MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: COMFY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

  Type: Studentenjob

  Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

 • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLUVIUS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

 • Graafkraanmachinist (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

Zoek naar antwoorden van LABIS JEAN-MARC in sociale netwerken
Look for responds of LABIS JEAN-MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABIS JEAN-MARC. Laat een reactie achter voor LABIS JEAN-MARC. LABIS JEAN-MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABIS JEAN-MARC. Leave a respond for LABIS JEAN-MARC. LABIS JEAN-MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABIS JEAN-MARC op de google maps. Adres en contacten LABIS JEAN-MARC
Location of LABIS JEAN-MARC on the google maps. Address and contacts of LABIS JEAN-MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come LABIS JEAN-MARC LABIS JEAN-MARC: DE STRIJKEXPRES | ERIC RODBERG | Karkan | Maes Metal NV | PANATECH

Other related companies as LABIS JEAN-MARC: DE STRIJKEXPRES | ERIC RODBERG | Karkan | Maes Metal NV | PANATECH

LABIS JEAN-MARC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABIS JEAN-MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09930786132. Het bedrijf LABIS JEAN-MARC bevindt zich op het adres: DRبVE DES MARICOLLES 26; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LABIS JEAN-MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABIS JEAN-MARC is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABIS JEAN-MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABIS JEAN-MARC, openstaande posities, locatie van LABIS JEAN-MARC op de kaart.

LABIS JEAN-MARC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABIS JEAN-MARC, company assigned to the tax number BE09930786132. The company LABIS JEAN-MARC is located at the address: DRبVE DES MARICOLLES 26; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LABIS JEAN-MARC were not found.
The main activity of LABIS JEAN-MARC is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABIS JEAN-MARC is not available. You also can look at reviews of LABIS JEAN-MARC, open positions, location of LABIS JEAN-MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABIS JEAN-MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABIS JEAN-MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABIS JEAN-MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABIS JEAN-MARC, employees, financial statistics.