POISSONERIE "LA MOUETTE"

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • POISSONERIE "LA MOUETTE"
Private companiesPersonal Services • POISSONERIE "LA MOUETTE"

Contactgegevens POISSONERIE "LA MOUETTE": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POISSONERIE "LA MOUETTE": address, phone, fax, email, website, opening hours

POISSONERIE "LA MOUETTE"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SOIRON 67; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87462768 (+32-87462768) 87462768 (+32-87462768)

Fax (fax): +32 (65) 579-69-58 +32 (65) 579-69-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POISSONERIE "LA MOUETTE": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POISSONERIE "LA MOUETTE""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POISSONERIE "LA MOUETTE""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POISSONERIE "LA MOUETTE", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POISSONERIE "LA MOUETTE". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POISSONERIE "LA MOUETTE", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POISSONERIE "LA MOUETTE". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POISSONERIE "LA MOUETTE"
Products information POISSONERIE "LA MOUETTE"

BTW identificatienummer (tax): BE01156829833
Ondernemingsnummer: 4430480957
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in POISSONERIE "LA MOUETTE" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POISSONERIE "LA MOUETTE"
(Get full report from official database of BE for POISSONERIE "LA MOUETTE")

Aanvulling soorten activiteiten voor POISSONERIE "LA MOUETTE"
Addition kinds of activities for POISSONERIE "LA MOUETTE"

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij POISSONERIE "LA MOUETTE": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POISSONERIE "LA MOUETTE": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POISSONERIE "LA MOUETTE". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POISSONERIE "LA MOUETTE". Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van POISSONERIE "LA MOUETTE" in sociale netwerken
Look for responds of POISSONERIE "LA MOUETTE" in social networks

Lees alle opmerkingen voor POISSONERIE "LA MOUETTE". Laat een reactie achter voor POISSONERIE "LA MOUETTE". POISSONERIE "LA MOUETTE" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POISSONERIE "LA MOUETTE". Leave a respond for POISSONERIE "LA MOUETTE". POISSONERIE "LA MOUETTE" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POISSONERIE "LA MOUETTE" op de google maps. Adres en contacten POISSONERIE "LA MOUETTE"
Location of POISSONERIE "LA MOUETTE" on the google maps. Address and contacts of POISSONERIE "LA MOUETTE"

Andere gerelateerde bedrijven als come POISSONERIE "LA MOUETTE" POISSONERIE "LA MOUETTE": CASTERMANS JOS | Excelsior Instituut BVBA | EMOTION | DESMET JOHAN | Temmerman L

Other related companies as POISSONERIE "LA MOUETTE": CASTERMANS JOS | Excelsior Instituut BVBA | EMOTION | DESMET JOHAN | Temmerman L

POISSONERIE "LA MOUETTE" is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POISSONERIE "LA MOUETTE", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01156829833. Het bedrijf POISSONERIE "LA MOUETTE" bevindt zich op het adres: RUE DE SOIRON 67; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in POISSONERIE "LA MOUETTE" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POISSONERIE "LA MOUETTE" is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POISSONERIE "LA MOUETTE" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POISSONERIE "LA MOUETTE", openstaande posities, locatie van POISSONERIE "LA MOUETTE" op de kaart.

POISSONERIE "LA MOUETTE" is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is POISSONERIE "LA MOUETTE", company assigned to the tax number BE01156829833. The company POISSONERIE "LA MOUETTE" is located at the address: RUE DE SOIRON 67; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in POISSONERIE "LA MOUETTE" were not found.
The main activity of POISSONERIE "LA MOUETTE" is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POISSONERIE "LA MOUETTE" is not available. You also can look at reviews of POISSONERIE "LA MOUETTE", open positions, location of POISSONERIE "LA MOUETTE" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POISSONERIE "LA MOUETTE", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POISSONERIE "LA MOUETTE", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POISSONERIE "LA MOUETTE", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POISSONERIE "LA MOUETTE", employees, financial statistics.