L. LESENFANTS

Contactgegevens L. LESENFANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. LESENFANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. LESENFANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHIENRUE 2; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80319492 (+32-80319492) 80319492 (+32-80319492)

Fax (fax): +32 (84) 442-41-63 +32 (84) 442-41-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. LESENFANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. LESENFANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. LESENFANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. LESENFANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. LESENFANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. LESENFANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. LESENFANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. LESENFANTS
Products information L. LESENFANTS

BTW identificatienummer (tax): BE06476409912
Ondernemingsnummer: 5645568847
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in L. LESENFANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. LESENFANTS
(Get full report from official database of BE for L. LESENFANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. LESENFANTS
Addition kinds of activities for L. LESENFANTS

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij L. LESENFANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. LESENFANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. LESENFANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. LESENFANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

 • chauffeur CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

 • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

 • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

 • Algemeen directeur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ascento

  Type: Vaste Job

  Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

 • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

Zoek naar antwoorden van L. LESENFANTS in sociale netwerken
Look for responds of L. LESENFANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. LESENFANTS. Laat een reactie achter voor L. LESENFANTS. L. LESENFANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. LESENFANTS. Leave a respond for L. LESENFANTS. L. LESENFANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. LESENFANTS op de google maps. Adres en contacten L. LESENFANTS
Location of L. LESENFANTS on the google maps. Address and contacts of L. LESENFANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come L. LESENFANTS L. LESENFANTS: Behiels & Co BVBA | PINOCCHIO | JEUNESSES MUSICALES LI?GE | GARAGE RENARD ET FILS | Spira-Plus

Other related companies as L. LESENFANTS: Behiels & Co BVBA | PINOCCHIO | JEUNESSES MUSICALES LI?GE | GARAGE RENARD ET FILS | Spira-Plus

L. LESENFANTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. LESENFANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06476409912. Het bedrijf L. LESENFANTS bevindt zich op het adres: RUE CHIENRUE 2; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. LESENFANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. LESENFANTS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. LESENFANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. LESENFANTS, openstaande posities, locatie van L. LESENFANTS op de kaart.

L. LESENFANTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. LESENFANTS, company assigned to the tax number BE06476409912. The company L. LESENFANTS is located at the address: RUE CHIENRUE 2; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in L. LESENFANTS were not found.
The main activity of L. LESENFANTS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L. LESENFANTS is not available. You also can look at reviews of L. LESENFANTS, open positions, location of L. LESENFANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. LESENFANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. LESENFANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. LESENFANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. LESENFANTS, employees, financial statistics.