Entreprises Busto S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Entreprises Busto S.P.R.L.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Entreprises Busto S.P.R.L.

Contactgegevens Entreprises Busto S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprises Busto S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprises Busto S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte Anne 14 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): 010.22 30 23 (+32-010.22 30 23) 010.22 30 23 (+32-010.22 30 23)

Fax (fax): 010.22 52 20 (+32-010.22 52 20) 010.22 52 20 (+32-010.22 52 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprises Busto S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprises Busto S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprises Busto S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprises Busto S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprises Busto S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprises Busto S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprises Busto S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprises Busto S.P.R.L.
Products information Entreprises Busto S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Pneumatic piping; Pneumatic tube systems

Product categorie (product category): Pneumatic Conveyor Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprises Busto S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Entreprises Busto S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprises Busto S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Entreprises Busto S.P.R.L.

07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
17999906. Kernboren en snijden | Core drilling and cutting
31110300. Lederverwerking | Leather processing
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
64110105. Adviesdienst van polishouders | Policyholders' consulting service

Werken bij Entreprises Busto S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprises Busto S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprises Busto S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprises Busto S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van Entreprises Busto S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Entreprises Busto S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprises Busto S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Entreprises Busto S.P.R.L.. Entreprises Busto S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprises Busto S.P.R.L.. Leave a respond for Entreprises Busto S.P.R.L.. Entreprises Busto S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprises Busto S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Entreprises Busto S.P.R.L.
Location of Entreprises Busto S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Entreprises Busto S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprises Busto S.P.R.L. Entreprises Busto S.P.R.L.: FRANاOIS VAN MASSENHOVE | DE JAEGER | IThink BVBA | GARAGE VANDERMISSEN | AUTOHANDEL DANNY VERLE BVBA

Other related companies as Entreprises Busto S.P.R.L.: FRANاOIS VAN MASSENHOVE | DE JAEGER | IThink BVBA | GARAGE VANDERMISSEN | AUTOHANDEL DANNY VERLE BVBA

Entreprises Busto S.P.R.L. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprises Busto S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf Entreprises Busto S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Sainte Anne 14 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pneumatic Conveyor Systems. Lijst met producten zijn Pneumatic piping; Pneumatic tube systems.
De hoofdactiviteit van Entreprises Busto S.P.R.L. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprises Busto S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprises Busto S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Entreprises Busto S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entreprises Busto S.P.R.L. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Entreprises Busto S.P.R.L., company assigned to the tax number BE07877166748. The company Entreprises Busto S.P.R.L. is located at the address: Rue Sainte Anne 14 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pneumatic Conveyor Systems. List of products are Pneumatic piping; Pneumatic tube systems.
The main activity of Entreprises Busto S.P.R.L. is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprises Busto S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Entreprises Busto S.P.R.L., open positions, location of Entreprises Busto S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprises Busto S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprises Busto S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprises Busto S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprises Busto S.P.R.L., employees, financial statistics.