VERBRUGGE GUY & FILS

Contactgegevens VERBRUGGE GUY & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBRUGGE GUY & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBRUGGE GUY & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de P茅ville 171; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 343 84 12; 04 343 94 21; 04 380 23 15 (+32-04 343 84 12; 04 343 94 21; 04 380 23 15) 04 343 84 12; 04 343 94 21; 04 380 23 15 (+32-04 343 84 12; 04 343 94 21; 04 380 23 15)

Fax (fax): 04 343 40 52 (+32-04 343 40 52) 04 343 40 52 (+32-04 343 40 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBRUGGE GUY & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBRUGGE GUY & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBRUGGE GUY & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBRUGGE GUY & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBRUGGE GUY & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBRUGGE GUY & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBRUGGE GUY & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBRUGGE GUY & FILS
Products information VERBRUGGE GUY & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04610656738
Ondernemingsnummer: 1493560791
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBRUGGE GUY & FILS
(Get full report from official database of BE for VERBRUGGE GUY & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBRUGGE GUY & FILS
Addition kinds of activities for VERBRUGGE GUY & FILS

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
519802. Vernis | Varnishes
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping

Werken bij VERBRUGGE GUY & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBRUGGE GUY & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBRUGGE GUY & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBRUGGE GUY & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van VERBRUGGE GUY & FILS in sociale netwerken
Look for responds of VERBRUGGE GUY & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBRUGGE GUY & FILS. Laat een reactie achter voor VERBRUGGE GUY & FILS. VERBRUGGE GUY & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBRUGGE GUY & FILS. Leave a respond for VERBRUGGE GUY & FILS. VERBRUGGE GUY & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBRUGGE GUY & FILS op de google maps. Adres en contacten VERBRUGGE GUY & FILS
Location of VERBRUGGE GUY & FILS on the google maps. Address and contacts of VERBRUGGE GUY & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBRUGGE GUY & FILS VERBRUGGE GUY & FILS: Mod'Eve | BANCONTACT-MISTER CASH | BONHEURS D'ANTAN | FRANCIS BOURGUIGNON | PETRISOT

Other related companies as VERBRUGGE GUY & FILS: Mod'Eve | BANCONTACT-MISTER CASH | BONHEURS D'ANTAN | FRANCIS BOURGUIGNON | PETRISOT

VERBRUGGE GUY & FILS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBRUGGE GUY & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04610656738. Het bedrijf VERBRUGGE GUY & FILS bevindt zich op het adres: Avenue de P茅ville 171; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
De hoofdactiviteit van VERBRUGGE GUY & FILS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBRUGGE GUY & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBRUGGE GUY & FILS, openstaande posities, locatie van VERBRUGGE GUY & FILS op de kaart.

VERBRUGGE GUY & FILS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBRUGGE GUY & FILS, company assigned to the tax number BE04610656738. The company VERBRUGGE GUY & FILS is located at the address: Avenue de P茅ville 171; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
The main activity of VERBRUGGE GUY & FILS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBRUGGE GUY & FILS is not available. You also can look at reviews of VERBRUGGE GUY & FILS, open positions, location of VERBRUGGE GUY & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBRUGGE GUY & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBRUGGE GUY & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBRUGGE GUY & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBRUGGE GUY & FILS, employees, financial statistics.