KRISTEL VAN DER VIEREN

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • KRISTEL VAN DER VIEREN
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • KRISTEL VAN DER VIEREN

Contactgegevens KRISTEL VAN DER VIEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTEL VAN DER VIEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTEL VAN DER VIEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROTENAARD 68; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34584369 (+32-34584369) 34584369 (+32-34584369)

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTEL VAN DER VIEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTEL VAN DER VIEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTEL VAN DER VIEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTEL VAN DER VIEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTEL VAN DER VIEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTEL VAN DER VIEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTEL VAN DER VIEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTEL VAN DER VIEREN
Products information KRISTEL VAN DER VIEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KRISTEL VAN DER VIEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTEL VAN DER VIEREN
(Get full report from official database of BE for KRISTEL VAN DER VIEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTEL VAN DER VIEREN
Addition kinds of activities for KRISTEL VAN DER VIEREN

145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals

Werken bij KRISTEL VAN DER VIEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTEL VAN DER VIEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTEL VAN DER VIEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTEL VAN DER VIEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

 • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: CITRIQUE BELGE

  Type: Vaste Job

  Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van KRISTEL VAN DER VIEREN in sociale netwerken
Look for responds of KRISTEL VAN DER VIEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTEL VAN DER VIEREN. Laat een reactie achter voor KRISTEL VAN DER VIEREN. KRISTEL VAN DER VIEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTEL VAN DER VIEREN. Leave a respond for KRISTEL VAN DER VIEREN. KRISTEL VAN DER VIEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTEL VAN DER VIEREN op de google maps. Adres en contacten KRISTEL VAN DER VIEREN
Location of KRISTEL VAN DER VIEREN on the google maps. Address and contacts of KRISTEL VAN DER VIEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTEL VAN DER VIEREN KRISTEL VAN DER VIEREN: BERCA | Clinique St-Etienne | V.E.H. TUINCONSTRUCTIES | COIFFURE MARTINE | INSTITUT ALEXANDRA

Other related companies as KRISTEL VAN DER VIEREN: BERCA | Clinique St-Etienne | V.E.H. TUINCONSTRUCTIES | COIFFURE MARTINE | INSTITUT ALEXANDRA

KRISTEL VAN DER VIEREN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTEL VAN DER VIEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf KRISTEL VAN DER VIEREN bevindt zich op het adres: ROTENAARD 68; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRISTEL VAN DER VIEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTEL VAN DER VIEREN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTEL VAN DER VIEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTEL VAN DER VIEREN, openstaande posities, locatie van KRISTEL VAN DER VIEREN op de kaart.

KRISTEL VAN DER VIEREN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTEL VAN DER VIEREN, company assigned to the tax number BE07288574218. The company KRISTEL VAN DER VIEREN is located at the address: ROTENAARD 68; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in KRISTEL VAN DER VIEREN were not found.
The main activity of KRISTEL VAN DER VIEREN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTEL VAN DER VIEREN is not available. You also can look at reviews of KRISTEL VAN DER VIEREN, open positions, location of KRISTEL VAN DER VIEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTEL VAN DER VIEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTEL VAN DER VIEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTEL VAN DER VIEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTEL VAN DER VIEREN, employees, financial statistics.