KRIST TANGHE

Contactgegevens KRIST TANGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIST TANGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIST TANGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APOLLO XI-LAAN 23; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50620173 (+32-50620173) 50620173 (+32-50620173)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIST TANGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIST TANGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIST TANGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIST TANGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIST TANGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIST TANGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIST TANGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIST TANGHE
Products information KRIST TANGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in KRIST TANGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIST TANGHE
(Get full report from official database of BE for KRIST TANGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIST TANGHE
Addition kinds of activities for KRIST TANGHE

919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric

Werken bij KRIST TANGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIST TANGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIST TANGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIST TANGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

 • Assistant Controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

 • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Studentenjob

  Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

 • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LIDITO

  Type: Studentenjob

  Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

 • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van KRIST TANGHE in sociale netwerken
Look for responds of KRIST TANGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIST TANGHE. Laat een reactie achter voor KRIST TANGHE. KRIST TANGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIST TANGHE. Leave a respond for KRIST TANGHE. KRIST TANGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIST TANGHE op de google maps. Adres en contacten KRIST TANGHE
Location of KRIST TANGHE on the google maps. Address and contacts of KRIST TANGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIST TANGHE KRIST TANGHE: Moers Takeldienst BVBA | BARBARA HEREMANS | D?BOUCHAGE HENDRICX | CHEZ LINA | PHARMACIE DU PEUPLE

Other related companies as KRIST TANGHE: Moers Takeldienst BVBA | BARBARA HEREMANS | D?BOUCHAGE HENDRICX | CHEZ LINA | PHARMACIE DU PEUPLE

KRIST TANGHE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIST TANGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf KRIST TANGHE bevindt zich op het adres: APOLLO XI-LAAN 23; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIST TANGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIST TANGHE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIST TANGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIST TANGHE, openstaande posities, locatie van KRIST TANGHE op de kaart.

KRIST TANGHE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIST TANGHE, company assigned to the tax number BE02187622070. The company KRIST TANGHE is located at the address: APOLLO XI-LAAN 23; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KRIST TANGHE were not found.
The main activity of KRIST TANGHE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIST TANGHE is not available. You also can look at reviews of KRIST TANGHE, open positions, location of KRIST TANGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIST TANGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIST TANGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIST TANGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIST TANGHE, employees, financial statistics.