KRIST HEYDE

Contactgegevens KRIST HEYDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIST HEYDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIST HEYDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56606645 (+32-56606645) 56606645 (+32-56606645)

Fax (fax): +32 (84) 291-45-49 +32 (84) 291-45-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIST HEYDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIST HEYDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIST HEYDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIST HEYDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIST HEYDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIST HEYDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIST HEYDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIST HEYDE
Products information KRIST HEYDE

BTW identificatienummer (tax): BE08791229248
Ondernemingsnummer: 7973571777
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KRIST HEYDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIST HEYDE
(Get full report from official database of BE for KRIST HEYDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIST HEYDE
Addition kinds of activities for KRIST HEYDE

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
16230303. Water hoofdconstructie | Water main construction
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery

Werken bij KRIST HEYDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIST HEYDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIST HEYDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIST HEYDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B M/V (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

 • Elektromechanicien (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

 • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

 • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

  Type: Zelfstandige activiteit

  · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van KRIST HEYDE in sociale netwerken
Look for responds of KRIST HEYDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIST HEYDE. Laat een reactie achter voor KRIST HEYDE. KRIST HEYDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIST HEYDE. Leave a respond for KRIST HEYDE. KRIST HEYDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIST HEYDE op de google maps. Adres en contacten KRIST HEYDE
Location of KRIST HEYDE on the google maps. Address and contacts of KRIST HEYDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIST HEYDE KRIST HEYDE: Elst R BVBA | Aloès-Valérie Bayot | Rotary Nozzle International sa | MICHAEL LEFIN | Schoevaerts

Other related companies as KRIST HEYDE: Elst R BVBA | Aloès-Valérie Bayot | Rotary Nozzle International sa | MICHAEL LEFIN | Schoevaerts

KRIST HEYDE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIST HEYDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08791229248. Het bedrijf KRIST HEYDE bevindt zich op het adres: HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIST HEYDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIST HEYDE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIST HEYDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIST HEYDE, openstaande posities, locatie van KRIST HEYDE op de kaart.

KRIST HEYDE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIST HEYDE, company assigned to the tax number BE08791229248. The company KRIST HEYDE is located at the address: HONGERSTRAAT 9; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in KRIST HEYDE were not found.
The main activity of KRIST HEYDE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIST HEYDE is not available. You also can look at reviews of KRIST HEYDE, open positions, location of KRIST HEYDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIST HEYDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIST HEYDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIST HEYDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIST HEYDE, employees, financial statistics.