Rodriguez J

Contactgegevens Rodriguez J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodriguez J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodriguez J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Adolphe Willemyns 207; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 99 18 (+32-02 521 99 18) 02 521 99 18 (+32-02 521 99 18)

Fax (fax): 02 521 98 18 (+32-02 521 98 18) 02 521 98 18 (+32-02 521 98 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodriguez J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodriguez J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodriguez J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodriguez J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodriguez J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodriguez J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodriguez J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodriguez J
Products information Rodriguez J

BTW identificatienummer (tax): BE02706176757
Ondernemingsnummer: 3625457763
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Rodriguez J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodriguez J
(Get full report from official database of BE for Rodriguez J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodriguez J
Addition kinds of activities for Rodriguez J

01190401. Gerstboerderij | Barley farm
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco

Werken bij Rodriguez J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodriguez J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodriguez J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodriguez J. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Rodriguez J in sociale netwerken
Look for responds of Rodriguez J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodriguez J. Laat een reactie achter voor Rodriguez J. Rodriguez J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodriguez J. Leave a respond for Rodriguez J. Rodriguez J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodriguez J op de google maps. Adres en contacten Rodriguez J
Location of Rodriguez J on the google maps. Address and contacts of Rodriguez J

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodriguez J Rodriguez J: Palmers J | DE WAEGENAERE CH | Foutoir (Le) | Meesters Ch | E.G.P

Other related companies as Rodriguez J: Palmers J | DE WAEGENAERE CH | Foutoir (Le) | Meesters Ch | E.G.P

Rodriguez J is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodriguez J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02706176757. Het bedrijf Rodriguez J bevindt zich op het adres: Rue Adolphe Willemyns 207; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in Rodriguez J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rodriguez J is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodriguez J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodriguez J, openstaande posities, locatie van Rodriguez J op de kaart.

Rodriguez J is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rodriguez J, company assigned to the tax number BE02706176757. The company Rodriguez J is located at the address: Rue Adolphe Willemyns 207; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing contractors. Products created in Rodriguez J were not found.
The main activity of Rodriguez J is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodriguez J is not available. You also can look at reviews of Rodriguez J, open positions, location of Rodriguez J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodriguez J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodriguez J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodriguez J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodriguez J, employees, financial statistics.