Haesaerts & Zonen

Contactgegevens Haesaerts & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haesaerts & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haesaerts & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blokstraat 5; 3020; Herent (Veltem-Beisem), België

Telefoon (phone): 016 48 84 07 (+32-016 48 84 07) 016 48 84 07 (+32-016 48 84 07)

Fax (fax): 016 48 84 07 (+32-016 48 84 07) 016 48 84 07 (+32-016 48 84 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haesaerts & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haesaerts & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haesaerts & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haesaerts & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haesaerts & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haesaerts & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haesaerts & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haesaerts & Zonen
Products information Haesaerts & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE08374847412
Ondernemingsnummer: 8387756347
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haesaerts & Zonen
(Get full report from official database of BE for Haesaerts & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haesaerts & Zonen
Addition kinds of activities for Haesaerts & Zonen

3674. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle

Werken bij Haesaerts & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haesaerts & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haesaerts & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haesaerts & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Haesaerts & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Haesaerts & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haesaerts & Zonen. Laat een reactie achter voor Haesaerts & Zonen. Haesaerts & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haesaerts & Zonen. Leave a respond for Haesaerts & Zonen. Haesaerts & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haesaerts & Zonen op de google maps. Adres en contacten Haesaerts & Zonen
Location of Haesaerts & Zonen on the google maps. Address and contacts of Haesaerts & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Haesaerts & Zonen Haesaerts & Zonen: Mac Phil Tailor SPRL | Hubert Ph | JEAN-CLAUDE POLET | W. VAN HOOLAND | AUDIVOX-BBC RECORDS BVBA

Other related companies as Haesaerts & Zonen: Mac Phil Tailor SPRL | Hubert Ph | JEAN-CLAUDE POLET | W. VAN HOOLAND | AUDIVOX-BBC RECORDS BVBA

Haesaerts & Zonen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haesaerts & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08374847412. Het bedrijf Haesaerts & Zonen bevindt zich op het adres: Blokstraat 5; 3020; Herent (Veltem-Beisem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Haesaerts & Zonen is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haesaerts & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haesaerts & Zonen, openstaande posities, locatie van Haesaerts & Zonen op de kaart.

Haesaerts & Zonen is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haesaerts & Zonen, company assigned to the tax number BE08374847412. The company Haesaerts & Zonen is located at the address: Blokstraat 5; 3020; Herent (Veltem-Beisem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Haesaerts & Zonen is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Haesaerts & Zonen is not available. You also can look at reviews of Haesaerts & Zonen, open positions, location of Haesaerts & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haesaerts & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haesaerts & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haesaerts & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haesaerts & Zonen, employees, financial statistics.