Guirasse Dembo

Contactgegevens Guirasse Dembo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guirasse Dembo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guirasse Dembo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Villette 5; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 47 74 64 (+32-071 47 74 64) 071 47 74 64 (+32-071 47 74 64)

Fax (fax): +32 (86) 541-41-29 +32 (86) 541-41-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guirasse Dembo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guirasse Dembo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guirasse Dembo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guirasse Dembo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guirasse Dembo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guirasse Dembo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guirasse Dembo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guirasse Dembo
Products information Guirasse Dembo

BTW identificatienummer (tax): BE08227081298
Ondernemingsnummer: 4854003906
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Guirasse Dembo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guirasse Dembo
(Get full report from official database of BE for Guirasse Dembo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guirasse Dembo
Addition kinds of activities for Guirasse Dembo

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij Guirasse Dembo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guirasse Dembo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guirasse Dembo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guirasse Dembo. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van Guirasse Dembo in sociale netwerken
Look for responds of Guirasse Dembo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guirasse Dembo. Laat een reactie achter voor Guirasse Dembo. Guirasse Dembo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guirasse Dembo. Leave a respond for Guirasse Dembo. Guirasse Dembo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guirasse Dembo op de google maps. Adres en contacten Guirasse Dembo
Location of Guirasse Dembo on the google maps. Address and contacts of Guirasse Dembo

Andere gerelateerde bedrijven als come Guirasse Dembo Guirasse Dembo: Sikivie R | BAKKERIJ DE DAPPER | BOON | Consutek BVBA | A.C.R.E.A.C. ORTHO

Other related companies as Guirasse Dembo: Sikivie R | BAKKERIJ DE DAPPER | BOON | Consutek BVBA | A.C.R.E.A.C. ORTHO

Guirasse Dembo is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guirasse Dembo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08227081298. Het bedrijf Guirasse Dembo bevindt zich op het adres: Rue de la Villette 5; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in Guirasse Dembo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guirasse Dembo is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guirasse Dembo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guirasse Dembo, openstaande posities, locatie van Guirasse Dembo op de kaart.

Guirasse Dembo is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guirasse Dembo, company assigned to the tax number BE08227081298. The company Guirasse Dembo is located at the address: Rue de la Villette 5; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. Products created in Guirasse Dembo were not found.
The main activity of Guirasse Dembo is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Guirasse Dembo is not available. You also can look at reviews of Guirasse Dembo, open positions, location of Guirasse Dembo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guirasse Dembo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guirasse Dembo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guirasse Dembo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guirasse Dembo, employees, financial statistics.