MARCEL MEERSMAN

Contactgegevens MARCEL MEERSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL MEERSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL MEERSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP AALST 141; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52355407 (+32-52355407) 52355407 (+32-52355407)

Fax (fax): +32 (14) 376-14-54 +32 (14) 376-14-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL MEERSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL MEERSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL MEERSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL MEERSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL MEERSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL MEERSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL MEERSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL MEERSMAN
Products information MARCEL MEERSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02444152832
Ondernemingsnummer: 8801666259
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MARCEL MEERSMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Vleesproductie and -conservering Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL MEERSMAN
(Get full report from official database of BE for MARCEL MEERSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL MEERSMAN
Addition kinds of activities for MARCEL MEERSMAN

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij MARCEL MEERSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL MEERSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL MEERSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL MEERSMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van MARCEL MEERSMAN in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL MEERSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL MEERSMAN. Laat een reactie achter voor MARCEL MEERSMAN. MARCEL MEERSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL MEERSMAN. Leave a respond for MARCEL MEERSMAN. MARCEL MEERSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL MEERSMAN op de google maps. Adres en contacten MARCEL MEERSMAN
Location of MARCEL MEERSMAN on the google maps. Address and contacts of MARCEL MEERSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL MEERSMAN MARCEL MEERSMAN: FLBANDE FRANCIS | Twice as Nice | CHRISTINE SWINNEN | ANDRE ROGER | Esso Center Kust

Other related companies as MARCEL MEERSMAN: FLBANDE FRANCIS | Twice as Nice | CHRISTINE SWINNEN | ANDRE ROGER | Esso Center Kust

MARCEL MEERSMAN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL MEERSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02444152832. Het bedrijf MARCEL MEERSMAN bevindt zich op het adres: STEENWEG OP AALST 141; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pluimveekwekers; Vleesproductie and -conservering Fab. Producten gemaakt in MARCEL MEERSMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL MEERSMAN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL MEERSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL MEERSMAN, openstaande posities, locatie van MARCEL MEERSMAN op de kaart.

MARCEL MEERSMAN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL MEERSMAN, company assigned to the tax number BE02444152832. The company MARCEL MEERSMAN is located at the address: STEENWEG OP AALST 141; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pluimveekwekers; Vleesproductie and -conservering Fab. Products created in MARCEL MEERSMAN were not found.
The main activity of MARCEL MEERSMAN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL MEERSMAN is not available. You also can look at reviews of MARCEL MEERSMAN, open positions, location of MARCEL MEERSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL MEERSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL MEERSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL MEERSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL MEERSMAN, employees, financial statistics.