LAMERS JOHAN & PAUL

Contactgegevens LAMERS JOHAN & PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMERS JOHAN & PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMERS JOHAN & PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOCHOLTERWEG 102BB; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633751 (+32-11633751) 11633751 (+32-11633751)

Fax (fax): +32 (82) 960-78-36 +32 (82) 960-78-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMERS JOHAN & PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMERS JOHAN & PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMERS JOHAN & PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMERS JOHAN & PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMERS JOHAN & PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMERS JOHAN & PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMERS JOHAN & PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMERS JOHAN & PAUL
Products information LAMERS JOHAN & PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE04598022460
Ondernemingsnummer: 5139373779
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LAMERS JOHAN & PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMERS JOHAN & PAUL
(Get full report from official database of BE for LAMERS JOHAN & PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMERS JOHAN & PAUL
Addition kinds of activities for LAMERS JOHAN & PAUL

384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen
59630102. Koffie, frisdrank, bier, etc: huis-naar-huis verkoop | Coffee, soda, beer, etc: house-to-house sales

Werken bij LAMERS JOHAN & PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMERS JOHAN & PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMERS JOHAN & PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMERS JOHAN & PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

Zoek naar antwoorden van LAMERS JOHAN & PAUL in sociale netwerken
Look for responds of LAMERS JOHAN & PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMERS JOHAN & PAUL. Laat een reactie achter voor LAMERS JOHAN & PAUL. LAMERS JOHAN & PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMERS JOHAN & PAUL. Leave a respond for LAMERS JOHAN & PAUL. LAMERS JOHAN & PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMERS JOHAN & PAUL op de google maps. Adres en contacten LAMERS JOHAN & PAUL
Location of LAMERS JOHAN & PAUL on the google maps. Address and contacts of LAMERS JOHAN & PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMERS JOHAN & PAUL LAMERS JOHAN & PAUL: TRANSPORT DRUANT ANTOINE | GARAGE STUBBE JOZEF | FRANS UTEN | Jacquet C SPRL | PATRICK BEELE

Other related companies as LAMERS JOHAN & PAUL: TRANSPORT DRUANT ANTOINE | GARAGE STUBBE JOZEF | FRANS UTEN | Jacquet C SPRL | PATRICK BEELE

LAMERS JOHAN & PAUL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMERS JOHAN & PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598022460. Het bedrijf LAMERS JOHAN & PAUL bevindt zich op het adres: BOCHOLTERWEG 102BB; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pluimveekwekers; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LAMERS JOHAN & PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMERS JOHAN & PAUL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMERS JOHAN & PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMERS JOHAN & PAUL, openstaande posities, locatie van LAMERS JOHAN & PAUL op de kaart.

LAMERS JOHAN & PAUL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMERS JOHAN & PAUL, company assigned to the tax number BE04598022460. The company LAMERS JOHAN & PAUL is located at the address: BOCHOLTERWEG 102BB; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pluimveekwekers; Varkenskwekers. Products created in LAMERS JOHAN & PAUL were not found.
The main activity of LAMERS JOHAN & PAUL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMERS JOHAN & PAUL is not available. You also can look at reviews of LAMERS JOHAN & PAUL, open positions, location of LAMERS JOHAN & PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMERS JOHAN & PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMERS JOHAN & PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMERS JOHAN & PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMERS JOHAN & PAUL, employees, financial statistics.