MARNIX VANDENBROUCKE

Contactgegevens MARNIX VANDENBROUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARNIX VANDENBROUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARNIX VANDENBROUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNESTRAAT 178; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312975 (+32-58312975) 58312975 (+32-58312975)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARNIX VANDENBROUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARNIX VANDENBROUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARNIX VANDENBROUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARNIX VANDENBROUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARNIX VANDENBROUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARNIX VANDENBROUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARNIX VANDENBROUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARNIX VANDENBROUCKE
Products information MARNIX VANDENBROUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Electriciens.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique r茅sidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARNIX VANDENBROUCKE
(Get full report from official database of BE for MARNIX VANDENBROUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARNIX VANDENBROUCKE
Addition kinds of activities for MARNIX VANDENBROUCKE

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
078102. Landschapsdiensten | Landscape services
229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij MARNIX VANDENBROUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARNIX VANDENBROUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARNIX VANDENBROUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARNIX VANDENBROUCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van MARNIX VANDENBROUCKE in sociale netwerken
Look for responds of MARNIX VANDENBROUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARNIX VANDENBROUCKE. Laat een reactie achter voor MARNIX VANDENBROUCKE. MARNIX VANDENBROUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARNIX VANDENBROUCKE. Leave a respond for MARNIX VANDENBROUCKE. MARNIX VANDENBROUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARNIX VANDENBROUCKE op de google maps. Adres en contacten MARNIX VANDENBROUCKE
Location of MARNIX VANDENBROUCKE on the google maps. Address and contacts of MARNIX VANDENBROUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARNIX VANDENBROUCKE MARNIX VANDENBROUCKE: TINA FLORA | DE BANIER | MICHEL KUCHARCZYK | PHILIPPE MOLITOR | Le café des délices

Other related companies as MARNIX VANDENBROUCKE: TINA FLORA | DE BANIER | MICHEL KUCHARCZYK | PHILIPPE MOLITOR | Le café des délices

MARNIX VANDENBROUCKE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARNIX VANDENBROUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf MARNIX VANDENBROUCKE bevindt zich op het adres: PANNESTRAAT 178; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Electriciens.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van MARNIX VANDENBROUCKE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARNIX VANDENBROUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARNIX VANDENBROUCKE, openstaande posities, locatie van MARNIX VANDENBROUCKE op de kaart.

MARNIX VANDENBROUCKE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARNIX VANDENBROUCKE, company assigned to the tax number BE09377899169. The company MARNIX VANDENBROUCKE is located at the address: PANNESTRAAT 178; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. List of products are Activit茅s: Electriciens.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of MARNIX VANDENBROUCKE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARNIX VANDENBROUCKE is not available. You also can look at reviews of MARNIX VANDENBROUCKE, open positions, location of MARNIX VANDENBROUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARNIX VANDENBROUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARNIX VANDENBROUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARNIX VANDENBROUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARNIX VANDENBROUCKE, employees, financial statistics.