BOVEN MARC

Contactgegevens BOVEN MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOVEN MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOVEN MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ORANJESTRAAT 45; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 13671352 (+32-13671352) 13671352 (+32-13671352)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOVEN MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOVEN MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOVEN MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOVEN MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOVEN MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOVEN MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOVEN MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOVEN MARC
Products information BOVEN MARC

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Nettoyage de Pierres & Fa?ades, Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activit茅s: Toit de Chaume.. Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOVEN MARC
(Get full report from official database of BE for BOVEN MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOVEN MARC
Addition kinds of activities for BOVEN MARC

273200. Boeken afdrukken | Book printing
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij BOVEN MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOVEN MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOVEN MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOVEN MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van BOVEN MARC in sociale netwerken
Look for responds of BOVEN MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOVEN MARC. Laat een reactie achter voor BOVEN MARC. BOVEN MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOVEN MARC. Leave a respond for BOVEN MARC. BOVEN MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOVEN MARC op de google maps. Adres en contacten BOVEN MARC
Location of BOVEN MARC on the google maps. Address and contacts of BOVEN MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come BOVEN MARC BOVEN MARC: GYM CLUB LA ROYALE AUVEL. | PAUL LAMBERT | MITSUBISHI-DESCAMPS PAUL & TOM | Polyrey Benelux NV | MOVA

Other related companies as BOVEN MARC: GYM CLUB LA ROYALE AUVEL. | PAUL LAMBERT | MITSUBISHI-DESCAMPS PAUL & TOM | Polyrey Benelux NV | MOVA

BOVEN MARC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOVEN MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf BOVEN MARC bevindt zich op het adres: ORANJESTRAAT 45; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activit茅s: Nettoyage de Pierres & Fa?ades, Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activit茅s: Toit de Chaume.. Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van BOVEN MARC is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOVEN MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOVEN MARC, openstaande posities, locatie van BOVEN MARC op de kaart.

BOVEN MARC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOVEN MARC, company assigned to the tax number BE09124389648. The company BOVEN MARC is located at the address: ORANJESTRAAT 45; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activit茅s: Nettoyage de Pierres & Fa?ades, Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activit茅s: Toit de Chaume.. Installation & Entretien: Plomberie.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of BOVEN MARC is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOVEN MARC is not available. You also can look at reviews of BOVEN MARC, open positions, location of BOVEN MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOVEN MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOVEN MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOVEN MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOVEN MARC, employees, financial statistics.