LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)
Private companiesLeather and Leather Products • LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

Contactgegevens LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE STEPHENSON 66; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22154993 (+32-22154993) 22154993 (+32-22154993)

Fax (fax): +32 (71) 705-81-29 +32 (71) 705-81-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)
Products information LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

BTW identificatienummer (tax): BE09522094726
Ondernemingsnummer: 4658172607
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations.. Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Collecte and 茅puration des eaux us茅es

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.))

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)
Addition kinds of activities for LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
021399. Hogs, nec | Hogs, nec
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
33560700. zirkonium | Zirconium
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Laat een reactie achter voor LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). Leave a respond for LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.). LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)
Location of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): DRAGON | DEPECO KOELTECHNIEK | FRANCIS & ROGER | GARAGE ROBERT | JAN VANBROECKHOVEN

Other related companies as LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.): DRAGON | DEPECO KOELTECHNIEK | FRANCIS & ROGER | GARAGE ROBERT | JAN VANBROECKHOVEN

LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522094726. Het bedrijf LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) bevindt zich op het adres: RUE STEPHENSON 66; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Lijst met producten zijn Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations.. Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), openstaande posities, locatie van LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) op de kaart.

LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), company assigned to the tax number BE09522094726. The company LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is located at the address: RUE STEPHENSON 66; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. List of products are Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations.. Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central..
The main activity of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), open positions, location of LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.), employees, financial statistics.