VAN LOOK

Contactgegevens VAN LOOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLY STAESLEI 7; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36652179 (+32-36652179) 36652179 (+32-36652179)

Fax (fax): +32 (71) 782-56-38 +32 (71) 782-56-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOOK
Products information VAN LOOK

BTW identificatienummer (tax): BE09650909423
Ondernemingsnummer: 9160644531
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOOK
(Get full report from official database of BE for VAN LOOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOOK
Addition kinds of activities for VAN LOOK

225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession
79339903. Tien pin centre | Ten pin center

Werken bij VAN LOOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van VAN LOOK in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOOK. Laat een reactie achter voor VAN LOOK. VAN LOOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOOK. Leave a respond for VAN LOOK. VAN LOOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOOK op de google maps. Adres en contacten VAN LOOK
Location of VAN LOOK on the google maps. Address and contacts of VAN LOOK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOOK VAN LOOK: Technology Services | Marcel | PMU | M. BARANYAI | Loones Lotte

Other related companies as VAN LOOK: Technology Services | Marcel | PMU | M. BARANYAI | Loones Lotte

VAN LOOK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650909423. Het bedrijf VAN LOOK bevindt zich op het adres: WILLY STAESLEI 7; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van VAN LOOK is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOOK, openstaande posities, locatie van VAN LOOK op de kaart.

VAN LOOK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOOK, company assigned to the tax number BE09650909423. The company VAN LOOK is located at the address: WILLY STAESLEI 7; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Pose d'Ardoises.. Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of VAN LOOK is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOOK is not available. You also can look at reviews of VAN LOOK, open positions, location of VAN LOOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOOK, employees, financial statistics.