NICO VERBRUGGEN

Contactgegevens NICO VERBRUGGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICO VERBRUGGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICO VERBRUGGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSDREEF 26; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92304175 (+32-92304175) 92304175 (+32-92304175)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICO VERBRUGGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICO VERBRUGGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICO VERBRUGGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICO VERBRUGGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICO VERBRUGGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICO VERBRUGGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICO VERBRUGGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICO VERBRUGGEN
Products information NICO VERBRUGGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Pose de Tuiles, Entretien des Toitures, Travaux d?Etanch茅it茅, R茅paration de Toits, Installation & R茅paration de Toits Plats, Pose d'Ardoises. Services: Service 24h/24, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICO VERBRUGGEN
(Get full report from official database of BE for NICO VERBRUGGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICO VERBRUGGEN
Addition kinds of activities for NICO VERBRUGGEN

721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
08310000. Bosproducten | Forest products
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij NICO VERBRUGGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICO VERBRUGGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICO VERBRUGGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICO VERBRUGGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van NICO VERBRUGGEN in sociale netwerken
Look for responds of NICO VERBRUGGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICO VERBRUGGEN. Laat een reactie achter voor NICO VERBRUGGEN. NICO VERBRUGGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICO VERBRUGGEN. Leave a respond for NICO VERBRUGGEN. NICO VERBRUGGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICO VERBRUGGEN op de google maps. Adres en contacten NICO VERBRUGGEN
Location of NICO VERBRUGGEN on the google maps. Address and contacts of NICO VERBRUGGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NICO VERBRUGGEN NICO VERBRUGGEN: Nara Press | Van Goethem R | VANDENHAUTE L | Vepola BVBA | E. DE RUYDTS

Other related companies as NICO VERBRUGGEN: Nara Press | Van Goethem R | VANDENHAUTE L | Vepola BVBA | E. DE RUYDTS

NICO VERBRUGGEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICO VERBRUGGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf NICO VERBRUGGEN bevindt zich op het adres: BOSDREEF 26; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pose de Tuiles, Entretien des Toitures, Travaux d?Etanch茅it茅, R茅paration de Toits, Installation & R茅paration de Toits Plats, Pose d'Ardoises. Services: Service 24h/24, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van NICO VERBRUGGEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICO VERBRUGGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICO VERBRUGGEN, openstaande posities, locatie van NICO VERBRUGGEN op de kaart.

NICO VERBRUGGEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICO VERBRUGGEN, company assigned to the tax number BE05753509521. The company NICO VERBRUGGEN is located at the address: BOSDREEF 26; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Pose de Tuiles, Entretien des Toitures, Travaux d?Etanch茅it茅, R茅paration de Toits, Installation & R茅paration de Toits Plats, Pose d'Ardoises. Services: Service 24h/24, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires. Services: Devis Gratuit..
The main activity of NICO VERBRUGGEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NICO VERBRUGGEN is not available. You also can look at reviews of NICO VERBRUGGEN, open positions, location of NICO VERBRUGGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICO VERBRUGGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICO VERBRUGGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICO VERBRUGGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICO VERBRUGGEN, employees, financial statistics.