KARL BOUV?

Contactgegevens KARL BOUV?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARL BOUV?: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARL BOUV?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DOUVRAIN 3; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65335914 (+32-65335914) 65335914 (+32-65335914)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARL BOUV?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARL BOUV?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARL BOUV?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARL BOUV?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARL BOUV?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARL BOUV?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARL BOUV?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARL BOUV?
Products information KARL BOUV?

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARL BOUV?
(Get full report from official database of BE for KARL BOUV?)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARL BOUV?
Addition kinds of activities for KARL BOUV?

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
20460304. dextrose | Dextrose
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives

Werken bij KARL BOUV?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARL BOUV?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARL BOUV?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARL BOUV?. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van KARL BOUV? in sociale netwerken
Look for responds of KARL BOUV? in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARL BOUV?. Laat een reactie achter voor KARL BOUV?. KARL BOUV? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARL BOUV?. Leave a respond for KARL BOUV?. KARL BOUV? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARL BOUV? op de google maps. Adres en contacten KARL BOUV?
Location of KARL BOUV? on the google maps. Address and contacts of KARL BOUV?

Andere gerelateerde bedrijven als come KARL BOUV? KARL BOUV?: FREDDY GEUDENS | Tecno S.A. | BERND KAISER | LUC BECQUART | Schreder Rapha?l

Other related companies as KARL BOUV?: FREDDY GEUDENS | Tecno S.A. | BERND KAISER | LUC BECQUART | Schreder Rapha?l

KARL BOUV? is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARL BOUV?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf KARL BOUV? bevindt zich op het adres: RUE DE DOUVRAIN 3; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van KARL BOUV? is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARL BOUV? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARL BOUV?, openstaande posities, locatie van KARL BOUV? op de kaart.

KARL BOUV? is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARL BOUV?, company assigned to the tax number BE05428314208. The company KARL BOUV? is located at the address: RUE DE DOUVRAIN 3; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium..
The main activity of KARL BOUV? is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KARL BOUV? is not available. You also can look at reviews of KARL BOUV?, open positions, location of KARL BOUV? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARL BOUV?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARL BOUV?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARL BOUV?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARL BOUV?, employees, financial statistics.