MIROIR LOISEAU PLOMB

Contactgegevens MIROIR LOISEAU PLOMB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIROIR LOISEAU PLOMB: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIROIR LOISEAU PLOMB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU PRINCE 344; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65229773 (+32-65229773) 65229773 (+32-65229773)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIROIR LOISEAU PLOMB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIROIR LOISEAU PLOMB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIROIR LOISEAU PLOMB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIROIR LOISEAU PLOMB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIROIR LOISEAU PLOMB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIROIR LOISEAU PLOMB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIROIR LOISEAU PLOMB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIROIR LOISEAU PLOMB
Products information MIROIR LOISEAU PLOMB

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIROIR LOISEAU PLOMB
(Get full report from official database of BE for MIROIR LOISEAU PLOMB)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIROIR LOISEAU PLOMB
Addition kinds of activities for MIROIR LOISEAU PLOMB

28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
83220301. Crisiscentrum | Crisis center
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij MIROIR LOISEAU PLOMB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIROIR LOISEAU PLOMB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIROIR LOISEAU PLOMB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIROIR LOISEAU PLOMB. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

Zoek naar antwoorden van MIROIR LOISEAU PLOMB in sociale netwerken
Look for responds of MIROIR LOISEAU PLOMB in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIROIR LOISEAU PLOMB. Laat een reactie achter voor MIROIR LOISEAU PLOMB. MIROIR LOISEAU PLOMB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIROIR LOISEAU PLOMB. Leave a respond for MIROIR LOISEAU PLOMB. MIROIR LOISEAU PLOMB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIROIR LOISEAU PLOMB op de google maps. Adres en contacten MIROIR LOISEAU PLOMB
Location of MIROIR LOISEAU PLOMB on the google maps. Address and contacts of MIROIR LOISEAU PLOMB

Andere gerelateerde bedrijven als come MIROIR LOISEAU PLOMB MIROIR LOISEAU PLOMB: La Petite Gastronomie | Bonnet J-P | VYNDA BVBA | LUDOVICUS BAEYENS | LUCAS AERTSEN

Other related companies as MIROIR LOISEAU PLOMB: La Petite Gastronomie | Bonnet J-P | VYNDA BVBA | LUDOVICUS BAEYENS | LUCAS AERTSEN

MIROIR LOISEAU PLOMB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIROIR LOISEAU PLOMB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf MIROIR LOISEAU PLOMB bevindt zich op het adres: CHEMIN DU PRINCE 344; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van MIROIR LOISEAU PLOMB is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIROIR LOISEAU PLOMB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIROIR LOISEAU PLOMB, openstaande posities, locatie van MIROIR LOISEAU PLOMB op de kaart.

MIROIR LOISEAU PLOMB is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIROIR LOISEAU PLOMB, company assigned to the tax number BE07271545410. The company MIROIR LOISEAU PLOMB is located at the address: CHEMIN DU PRINCE 344; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of MIROIR LOISEAU PLOMB is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MIROIR LOISEAU PLOMB is not available. You also can look at reviews of MIROIR LOISEAU PLOMB, open positions, location of MIROIR LOISEAU PLOMB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIROIR LOISEAU PLOMB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIROIR LOISEAU PLOMB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIROIR LOISEAU PLOMB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIROIR LOISEAU PLOMB, employees, financial statistics.