WILLY HAECK

Contactgegevens WILLY HAECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY HAECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY HAECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDG. TINELSTRAAT 11; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55422686 (+32-55422686) 55422686 (+32-55422686)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY HAECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY HAECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY HAECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY HAECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY HAECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY HAECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY HAECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY HAECK
Products information WILLY HAECK

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY HAECK
(Get full report from official database of BE for WILLY HAECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY HAECK
Addition kinds of activities for WILLY HAECK

31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij WILLY HAECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY HAECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY HAECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY HAECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van WILLY HAECK in sociale netwerken
Look for responds of WILLY HAECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY HAECK. Laat een reactie achter voor WILLY HAECK. WILLY HAECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY HAECK. Leave a respond for WILLY HAECK. WILLY HAECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY HAECK op de google maps. Adres en contacten WILLY HAECK
Location of WILLY HAECK on the google maps. Address and contacts of WILLY HAECK

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY HAECK WILLY HAECK: REST. LA GROTTA AZZURA | PARK DE MIK | MARIJTJE DAMIAENS | Vandenbulcke Verzekeringen BVBA | PZKS

Other related companies as WILLY HAECK: REST. LA GROTTA AZZURA | PARK DE MIK | MARIJTJE DAMIAENS | Vandenbulcke Verzekeringen BVBA | PZKS

WILLY HAECK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY HAECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf WILLY HAECK bevindt zich op het adres: EDG. TINELSTRAAT 11; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van WILLY HAECK is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY HAECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY HAECK, openstaande posities, locatie van WILLY HAECK op de kaart.

WILLY HAECK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY HAECK, company assigned to the tax number BE05428314208. The company WILLY HAECK is located at the address: EDG. TINELSTRAAT 11; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of WILLY HAECK is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY HAECK is not available. You also can look at reviews of WILLY HAECK, open positions, location of WILLY HAECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY HAECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY HAECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY HAECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY HAECK, employees, financial statistics.