VAN DEN BRIELE

Contactgegevens VAN DEN BRIELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BRIELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BRIELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUM ZUID 2603; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11526827 (+32-11526827) 11526827 (+32-11526827)

Fax (fax): +32 (61) 510-19-47 +32 (61) 510-19-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BRIELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BRIELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BRIELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BRIELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BRIELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BRIELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BRIELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BRIELE
Products information VAN DEN BRIELE

BTW identificatienummer (tax): BE09703094482
Ondernemingsnummer: 3884460449
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Chauffage Industriel.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BRIELE
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BRIELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BRIELE
Addition kinds of activities for VAN DEN BRIELE

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
34419903. Uitbreidingsverbindingen (structurele vormen), ijzer of staal | Expansion joints (structural shapes), iron or steel
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij VAN DEN BRIELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BRIELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BRIELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BRIELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BRIELE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BRIELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BRIELE. Laat een reactie achter voor VAN DEN BRIELE. VAN DEN BRIELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BRIELE. Leave a respond for VAN DEN BRIELE. VAN DEN BRIELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BRIELE op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BRIELE
Location of VAN DEN BRIELE on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BRIELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BRIELE VAN DEN BRIELE: CAVAN | G. WANWERT | MARCEL CAUWELS | PADDOCK | JOANNES CEUSTERS

Other related companies as VAN DEN BRIELE: CAVAN | G. WANWERT | MARCEL CAUWELS | PADDOCK | JOANNES CEUSTERS

VAN DEN BRIELE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BRIELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09703094482. Het bedrijf VAN DEN BRIELE bevindt zich op het adres: CENTRUM ZUID 2603; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Chauffage Industriel..
De hoofdactiviteit van VAN DEN BRIELE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BRIELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BRIELE, openstaande posities, locatie van VAN DEN BRIELE op de kaart.

VAN DEN BRIELE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BRIELE, company assigned to the tax number BE09703094482. The company VAN DEN BRIELE is located at the address: CENTRUM ZUID 2603; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Chauffage Industriel..
The main activity of VAN DEN BRIELE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BRIELE is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BRIELE, open positions, location of VAN DEN BRIELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BRIELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BRIELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BRIELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BRIELE, employees, financial statistics.