SANI CHALEUR

Contactgegevens SANI CHALEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANI CHALEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANI CHALEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MITOYENNE 135-137; 4840; WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87882033 (+32-87882033) 87882033 (+32-87882033)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANI CHALEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANI CHALEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANI CHALEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANI CHALEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANI CHALEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANI CHALEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANI CHALEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANI CHALEUR
Products information SANI CHALEUR

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Central Domestique, Chauffagistes, Installation de Chauffage Central, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Plomberie, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANI CHALEUR
(Get full report from official database of BE for SANI CHALEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANI CHALEUR
Addition kinds of activities for SANI CHALEUR

504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij SANI CHALEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANI CHALEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANI CHALEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANI CHALEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van SANI CHALEUR in sociale netwerken
Look for responds of SANI CHALEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANI CHALEUR. Laat een reactie achter voor SANI CHALEUR. SANI CHALEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANI CHALEUR. Leave a respond for SANI CHALEUR. SANI CHALEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANI CHALEUR op de google maps. Adres en contacten SANI CHALEUR
Location of SANI CHALEUR on the google maps. Address and contacts of SANI CHALEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come SANI CHALEUR SANI CHALEUR: FLDEMBLA SPRL | PAPOU | JOTUN PAINTS | PING PONG KERKOM | HARRIE VERBEEK

Other related companies as SANI CHALEUR: FLDEMBLA SPRL | PAPOU | JOTUN PAINTS | PING PONG KERKOM | HARRIE VERBEEK

SANI CHALEUR is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANI CHALEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf SANI CHALEUR bevindt zich op het adres: RUE MITOYENNE 135-137; 4840; WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Central Domestique, Chauffagistes, Installation de Chauffage Central, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Plomberie, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van SANI CHALEUR is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANI CHALEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANI CHALEUR, openstaande posities, locatie van SANI CHALEUR op de kaart.

SANI CHALEUR is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANI CHALEUR, company assigned to the tax number BE07165252685. The company SANI CHALEUR is located at the address: RUE MITOYENNE 135-137; 4840; WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Central Domestique, Chauffagistes, Installation de Chauffage Central, Installation du Gaz, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Syst猫mes d'Aspiration Centrales, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Plomberie, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
The main activity of SANI CHALEUR is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANI CHALEUR is not available. You also can look at reviews of SANI CHALEUR, open positions, location of SANI CHALEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANI CHALEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANI CHALEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANI CHALEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANI CHALEUR, employees, financial statistics.