PLUMCO

Contactgegevens PLUMCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLUMCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLUMCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 79; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37744743 (+32-37744743) 37744743 (+32-37744743)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLUMCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLUMCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLUMCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLUMCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLUMCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLUMCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLUMCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLUMCO
Products information PLUMCO

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Installation & Entretien: Chauffagistes, Installation d'Usines 脿 Gaz, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Industriel, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Sauna, Chauffage Central Domestique, Installation de Jacuzzis, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation du Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLUMCO
(Get full report from official database of BE for PLUMCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLUMCO
Addition kinds of activities for PLUMCO

1522. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps

Werken bij PLUMCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLUMCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLUMCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLUMCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van PLUMCO in sociale netwerken
Look for responds of PLUMCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLUMCO. Laat een reactie achter voor PLUMCO. PLUMCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLUMCO. Leave a respond for PLUMCO. PLUMCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLUMCO op de google maps. Adres en contacten PLUMCO
Location of PLUMCO on the google maps. Address and contacts of PLUMCO

Andere gerelateerde bedrijven als come PLUMCO PLUMCO: FLEURO RENT ANTWERP NV | INSTITUUT BONITO | Remience Ph SPRL | Theunissen Jos Zakenkantoor | BELIZIA SHOE N.V.

Other related companies as PLUMCO: FLEURO RENT ANTWERP NV | INSTITUUT BONITO | Remience Ph SPRL | Theunissen Jos Zakenkantoor | BELIZIA SHOE N.V.

PLUMCO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLUMCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf PLUMCO bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 79; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Chauffagistes, Installation d'Usines 脿 Gaz, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Industriel, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Sauna, Chauffage Central Domestique, Installation de Jacuzzis, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation du Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van PLUMCO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLUMCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLUMCO, openstaande posities, locatie van PLUMCO op de kaart.

PLUMCO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLUMCO, company assigned to the tax number BE04676849365. The company PLUMCO is located at the address: LANGESTRAAT 79; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Chauffagistes, Installation d'Usines 脿 Gaz, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage au Mazout, Chauffage Industriel, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Sauna, Chauffage Central Domestique, Installation de Jacuzzis, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation du Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage Central, Installation de Chauffage par le Sol, Bureaux d'?tudes en Chauffage. Services: Devis Gratuit..
The main activity of PLUMCO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLUMCO is not available. You also can look at reviews of PLUMCO, open positions, location of PLUMCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLUMCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLUMCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLUMCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLUMCO, employees, financial statistics.