PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)

Contactgegevens PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LOBROEKSTRAAT 210; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32323252 32323252

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)
Products information PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)
(Get full report from official database of BE for PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX))

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)
Addition kinds of activities for PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
50850803. Bort | Bort
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) in sociale netwerken
Look for responds of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Laat een reactie achter voor PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). Leave a respond for PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX). PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) op de google maps. Adres en contacten PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)
Location of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) on the google maps. Address and contacts of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX)

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): Houwenhuyse Marc | FOCO | WOODPACK | BEENHOUWERIJ ST.JEAN | RAWAL

Other related companies as PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX): Houwenhuyse Marc | FOCO | WOODPACK | BEENHOUWERIJ ST.JEAN | RAWAL

PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) bevindt zich op het adres: LANGE LOBROEKSTRAAT 210; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), openstaande posities, locatie van PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) op de kaart.

PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), company assigned to the tax number BE02257385253. The company PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is located at the address: LANGE LOBROEKSTRAAT 210; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau. Services: Devis Gratuit..
The main activity of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) is not available. You also can look at reviews of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), open positions, location of PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILMO DAALDEROP EN DIMPLEX), employees, financial statistics.