JEAN-JACQUES TRIFFET

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • JEAN-JACQUES TRIFFET
Private companiesTextile Mill Products • JEAN-JACQUES TRIFFET

Contactgegevens JEAN-JACQUES TRIFFET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-JACQUES TRIFFET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-JACQUES TRIFFET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 156; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25383880 (+32-25383880) 25383880 (+32-25383880)

Fax (fax): +32 (87) 801-79-84 +32 (87) 801-79-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-JACQUES TRIFFET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-JACQUES TRIFFET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-JACQUES TRIFFET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-JACQUES TRIFFET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-JACQUES TRIFFET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-JACQUES TRIFFET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-JACQUES TRIFFET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-JACQUES TRIFFET
Products information JEAN-JACQUES TRIFFET

BTW identificatienummer (tax): BE03002258300
Ondernemingsnummer: 7795318603
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JEAN-JACQUES TRIFFET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-JACQUES TRIFFET
(Get full report from official database of BE for JEAN-JACQUES TRIFFET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-JACQUES TRIFFET
Addition kinds of activities for JEAN-JACQUES TRIFFET

275902. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
35410202. Buffing en polijsten machines | Buffing and polishing machines
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij JEAN-JACQUES TRIFFET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-JACQUES TRIFFET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-JACQUES TRIFFET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-JACQUES TRIFFET. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van JEAN-JACQUES TRIFFET in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-JACQUES TRIFFET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-JACQUES TRIFFET. Laat een reactie achter voor JEAN-JACQUES TRIFFET. JEAN-JACQUES TRIFFET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-JACQUES TRIFFET. Leave a respond for JEAN-JACQUES TRIFFET. JEAN-JACQUES TRIFFET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-JACQUES TRIFFET op de google maps. Adres en contacten JEAN-JACQUES TRIFFET
Location of JEAN-JACQUES TRIFFET on the google maps. Address and contacts of JEAN-JACQUES TRIFFET

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-JACQUES TRIFFET JEAN-JACQUES TRIFFET: Timmerman NV | J.P. HAYEZ | Chrysler-Leieauto's | VERTINAS | De Valkenaere K

Other related companies as JEAN-JACQUES TRIFFET: Timmerman NV | J.P. HAYEZ | Chrysler-Leieauto's | VERTINAS | De Valkenaere K

JEAN-JACQUES TRIFFET is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-JACQUES TRIFFET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03002258300. Het bedrijf JEAN-JACQUES TRIFFET bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 156; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN-JACQUES TRIFFET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-JACQUES TRIFFET is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-JACQUES TRIFFET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-JACQUES TRIFFET, openstaande posities, locatie van JEAN-JACQUES TRIFFET op de kaart.

JEAN-JACQUES TRIFFET is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-JACQUES TRIFFET, company assigned to the tax number BE03002258300. The company JEAN-JACQUES TRIFFET is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 156; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN-JACQUES TRIFFET were not found.
The main activity of JEAN-JACQUES TRIFFET is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-JACQUES TRIFFET is not available. You also can look at reviews of JEAN-JACQUES TRIFFET, open positions, location of JEAN-JACQUES TRIFFET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-JACQUES TRIFFET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-JACQUES TRIFFET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-JACQUES TRIFFET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-JACQUES TRIFFET, employees, financial statistics.