MINERVA WARMTETECHNIEKEN

Contactgegevens MINERVA WARMTETECHNIEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINERVA WARMTETECHNIEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINERVA WARMTETECHNIEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUDENHOVELAAN 83A; 3190; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 15529480 (+32-15529480) 15529480 (+32-15529480)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINERVA WARMTETECHNIEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINERVA WARMTETECHNIEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINERVA WARMTETECHNIEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINERVA WARMTETECHNIEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINERVA WARMTETECHNIEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINERVA WARMTETECHNIEKEN
Products information MINERVA WARMTETECHNIEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINERVA WARMTETECHNIEKEN
(Get full report from official database of BE for MINERVA WARMTETECHNIEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINERVA WARMTETECHNIEKEN
Addition kinds of activities for MINERVA WARMTETECHNIEKEN

7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
35559902. Electrotyping machines | Electrotyping machines
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij MINERVA WARMTETECHNIEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINERVA WARMTETECHNIEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van MINERVA WARMTETECHNIEKEN in sociale netwerken
Look for responds of MINERVA WARMTETECHNIEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Laat een reactie achter voor MINERVA WARMTETECHNIEKEN. MINERVA WARMTETECHNIEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINERVA WARMTETECHNIEKEN. Leave a respond for MINERVA WARMTETECHNIEKEN. MINERVA WARMTETECHNIEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINERVA WARMTETECHNIEKEN op de google maps. Adres en contacten MINERVA WARMTETECHNIEKEN
Location of MINERVA WARMTETECHNIEKEN on the google maps. Address and contacts of MINERVA WARMTETECHNIEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MINERVA WARMTETECHNIEKEN MINERVA WARMTETECHNIEKEN: A.C. Cuisines SPRL | COIFFURE BEAUTY | Franck Provost | GLOBELSERVICE | ACREA n.v.

Other related companies as MINERVA WARMTETECHNIEKEN: A.C. Cuisines SPRL | COIFFURE BEAUTY | Franck Provost | GLOBELSERVICE | ACREA n.v.

MINERVA WARMTETECHNIEKEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINERVA WARMTETECHNIEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf MINERVA WARMTETECHNIEKEN bevindt zich op het adres: AUDENHOVELAAN 83A; 3190; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van MINERVA WARMTETECHNIEKEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINERVA WARMTETECHNIEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINERVA WARMTETECHNIEKEN, openstaande posities, locatie van MINERVA WARMTETECHNIEKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MINERVA WARMTETECHNIEKEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINERVA WARMTETECHNIEKEN, company assigned to the tax number BE05533233642. The company MINERVA WARMTETECHNIEKEN is located at the address: AUDENHOVELAAN 83A; 3190; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation d'Equipements Sanitaires, Bureaux d'?tudes en Chauffage, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Chaudi猫res, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Chauffage Central Domestique, Installation du Gaz, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Plomberie, Installation de Chauffage Central. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
The main activity of MINERVA WARMTETECHNIEKEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MINERVA WARMTETECHNIEKEN is not available. You also can look at reviews of MINERVA WARMTETECHNIEKEN, open positions, location of MINERVA WARMTETECHNIEKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINERVA WARMTETECHNIEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINERVA WARMTETECHNIEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINERVA WARMTETECHNIEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINERVA WARMTETECHNIEKEN, employees, financial statistics.