LAETHEM

Contactgegevens LAETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANNEKINSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50279393 (+32-50279393) 50279393 (+32-50279393)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAETHEM
Products information LAETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAETHEM
(Get full report from official database of BE for LAETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAETHEM
Addition kinds of activities for LAETHEM

2241. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
394905. Jachtuitrusting | Hunting equipment
20910336. Tonijn vis, bewaard en genezen | Tuna fish, preserved and cured
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
50990502. Phonograph records | Phonograph records

Werken bij LAETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van LAETHEM in sociale netwerken
Look for responds of LAETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAETHEM. Laat een reactie achter voor LAETHEM. LAETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAETHEM. Leave a respond for LAETHEM. LAETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAETHEM op de google maps. Adres en contacten LAETHEM
Location of LAETHEM on the google maps. Address and contacts of LAETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come LAETHEM LAETHEM: FORTIS | MICHELINE BAILLIEUX | Sainte Marie Polyclinique | KRIBBE NIJNTJE | CLIMATECH INTERNATIONAL

Other related companies as LAETHEM: FORTIS | MICHELINE BAILLIEUX | Sainte Marie Polyclinique | KRIBBE NIJNTJE | CLIMATECH INTERNATIONAL

LAETHEM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf LAETHEM bevindt zich op het adres: ZANNEKINSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van LAETHEM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAETHEM, openstaande posities, locatie van LAETHEM op de kaart.

LAETHEM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAETHEM, company assigned to the tax number BE09213378906. The company LAETHEM is located at the address: ZANNEKINSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Chauffage Central..
The main activity of LAETHEM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAETHEM is not available. You also can look at reviews of LAETHEM, open positions, location of LAETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAETHEM, employees, financial statistics.