JAN DE SCHRIJVER

Contactgegevens JAN DE SCHRIJVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN DE SCHRIJVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN DE SCHRIJVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 23; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52343910 (+32-52343910) 52343910 (+32-52343910)

Fax (fax): +32 (87) 753-38-40 +32 (87) 753-38-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN DE SCHRIJVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN DE SCHRIJVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN DE SCHRIJVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN DE SCHRIJVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN DE SCHRIJVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN DE SCHRIJVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN DE SCHRIJVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN DE SCHRIJVER
Products information JAN DE SCHRIJVER

BTW identificatienummer (tax): BE09640197753
Ondernemingsnummer: 2664703369
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JAN DE SCHRIJVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN DE SCHRIJVER
(Get full report from official database of BE for JAN DE SCHRIJVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN DE SCHRIJVER
Addition kinds of activities for JAN DE SCHRIJVER

209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
367403. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
971104. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij JAN DE SCHRIJVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN DE SCHRIJVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN DE SCHRIJVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN DE SCHRIJVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van JAN DE SCHRIJVER in sociale netwerken
Look for responds of JAN DE SCHRIJVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN DE SCHRIJVER. Laat een reactie achter voor JAN DE SCHRIJVER. JAN DE SCHRIJVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN DE SCHRIJVER. Leave a respond for JAN DE SCHRIJVER. JAN DE SCHRIJVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN DE SCHRIJVER op de google maps. Adres en contacten JAN DE SCHRIJVER
Location of JAN DE SCHRIJVER on the google maps. Address and contacts of JAN DE SCHRIJVER

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN DE SCHRIJVER JAN DE SCHRIJVER: VANDENDIJK | ZAKENKANTOOR DIRK CASTELEIN BVBA | DROT | Corpo Bello | GARAGE EYCKMANS

Other related companies as JAN DE SCHRIJVER: VANDENDIJK | ZAKENKANTOOR DIRK CASTELEIN BVBA | DROT | Corpo Bello | GARAGE EYCKMANS

JAN DE SCHRIJVER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN DE SCHRIJVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09640197753. Het bedrijf JAN DE SCHRIJVER bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 23; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JAN DE SCHRIJVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN DE SCHRIJVER is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN DE SCHRIJVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN DE SCHRIJVER, openstaande posities, locatie van JAN DE SCHRIJVER op de kaart.

JAN DE SCHRIJVER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN DE SCHRIJVER, company assigned to the tax number BE09640197753. The company JAN DE SCHRIJVER is located at the address: HANDELSSTRAAT 23; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in JAN DE SCHRIJVER were not found.
The main activity of JAN DE SCHRIJVER is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN DE SCHRIJVER is not available. You also can look at reviews of JAN DE SCHRIJVER, open positions, location of JAN DE SCHRIJVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN DE SCHRIJVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN DE SCHRIJVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN DE SCHRIJVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN DE SCHRIJVER, employees, financial statistics.