FREDDY ZEENAEME

Contactgegevens FREDDY ZEENAEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY ZEENAEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY ZEENAEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLERKENSTRAAT 21BA; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51700286 (+32-51700286) 51700286 (+32-51700286)

Fax (fax): +32 (82) 355-46-72 +32 (82) 355-46-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY ZEENAEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY ZEENAEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY ZEENAEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY ZEENAEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY ZEENAEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY ZEENAEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY ZEENAEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY ZEENAEME
Products information FREDDY ZEENAEME

BTW identificatienummer (tax): BE08159240722
Ondernemingsnummer: 2713043212
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY ZEENAEME
(Get full report from official database of BE for FREDDY ZEENAEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY ZEENAEME
Addition kinds of activities for FREDDY ZEENAEME

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
87439902. Promotie service | Promotion service
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij FREDDY ZEENAEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY ZEENAEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY ZEENAEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY ZEENAEME. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van FREDDY ZEENAEME in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY ZEENAEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY ZEENAEME. Laat een reactie achter voor FREDDY ZEENAEME. FREDDY ZEENAEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY ZEENAEME. Leave a respond for FREDDY ZEENAEME. FREDDY ZEENAEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY ZEENAEME op de google maps. Adres en contacten FREDDY ZEENAEME
Location of FREDDY ZEENAEME on the google maps. Address and contacts of FREDDY ZEENAEME

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY ZEENAEME FREDDY ZEENAEME: Hinion BVBA | LAHAYE | Hegge NV | F. PETRE | PETER HORNSBY

Other related companies as FREDDY ZEENAEME: Hinion BVBA | LAHAYE | Hegge NV | F. PETRE | PETER HORNSBY

FREDDY ZEENAEME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY ZEENAEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159240722. Het bedrijf FREDDY ZEENAEME bevindt zich op het adres: KLERKENSTRAAT 21BA; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van FREDDY ZEENAEME is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY ZEENAEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY ZEENAEME, openstaande posities, locatie van FREDDY ZEENAEME op de kaart.

FREDDY ZEENAEME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY ZEENAEME, company assigned to the tax number BE08159240722. The company FREDDY ZEENAEME is located at the address: KLERKENSTRAAT 21BA; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of FREDDY ZEENAEME is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY ZEENAEME is not available. You also can look at reviews of FREDDY ZEENAEME, open positions, location of FREDDY ZEENAEME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY ZEENAEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY ZEENAEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY ZEENAEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY ZEENAEME, employees, financial statistics.