FLKÃœHNE + NAGEL NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLKÃœHNE + NAGEL NV
Private companiesTextile Mill Products • FLKÃœHNE + NAGEL NV

Contactgegevens FLKÃœHNE + NAGEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKÃœHNE + NAGEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKÃœHNE + NAGEL NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 115 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-20-63-11 32-32-20-63-11

Fax (fax): 32-32-13-64-29 32-32-13-64-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKÃœHNE + NAGEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKÃœHNE + NAGEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKÃœHNE + NAGEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKÃœHNE + NAGEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKÃœHNE + NAGEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKÃœHNE + NAGEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKÃœHNE + NAGEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKÃœHNE + NAGEL NV
Products information FLKÃœHNE + NAGEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLKÃœHNE + NAGEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKÃœHNE + NAGEL NV
(Get full report from official database of BE for FLKÃœHNE + NAGEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKÃœHNE + NAGEL NV
Addition kinds of activities for FLKÃœHNE + NAGEL NV

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
38299909. Kinematische test- en meetapparatuur | Kinematic test and measuring equipment

Werken bij FLKÃœHNE + NAGEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKÃœHNE + NAGEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKÃœHNE + NAGEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKÃœHNE + NAGEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLKÃœHNE + NAGEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKÃœHNE + NAGEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKÃœHNE + NAGEL NV. Laat een reactie achter voor FLKÃœHNE + NAGEL NV. FLKÃœHNE + NAGEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKÃœHNE + NAGEL NV. Leave a respond for FLKÃœHNE + NAGEL NV. FLKÃœHNE + NAGEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKÃœHNE + NAGEL NV op de google maps. Adres en contacten FLKÃœHNE + NAGEL NV
Location of FLKÃœHNE + NAGEL NV on the google maps. Address and contacts of FLKÃœHNE + NAGEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKÃœHNE + NAGEL NV FLKÃœHNE + NAGEL NV: Blach Marcin | Arjo Hospital Equipment NV | Cuppens J Tuinaanleg | VRIJE BASISSCHOOL | PHOTO-HALL ANDERLECHT

Other related companies as FLKÃœHNE + NAGEL NV: Blach Marcin | Arjo Hospital Equipment NV | Cuppens J Tuinaanleg | VRIJE BASISSCHOOL | PHOTO-HALL ANDERLECHT

FLKÃœHNE + NAGEL NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKÃœHNE + NAGEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLKÃœHNE + NAGEL NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 115 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLKÃœHNE + NAGEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKÃœHNE + NAGEL NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKÃœHNE + NAGEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKÃœHNE + NAGEL NV, openstaande posities, locatie van FLKÃœHNE + NAGEL NV op de kaart.

FLKÃœHNE + NAGEL NV is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLKÃœHNE + NAGEL NV, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLKÃœHNE + NAGEL NV is located at the address: Frankrijklei 115 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLKÃœHNE + NAGEL NV were not found.
The main activity of FLKÃœHNE + NAGEL NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKÃœHNE + NAGEL NV is not available. You also can look at reviews of FLKÃœHNE + NAGEL NV, open positions, location of FLKÃœHNE + NAGEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKÃœHNE + NAGEL NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKÃœHNE + NAGEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKÃœHNE + NAGEL NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKÃœHNE + NAGEL NV, employees, financial statistics.