ERIC WATHELET

Contactgegevens ERIC WATHELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC WATHELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC WATHELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E VERTE 13; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43794123 (+32-43794123) 43794123 (+32-43794123)

Fax (fax): +32 (19) 938-96-38 +32 (19) 938-96-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC WATHELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC WATHELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC WATHELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC WATHELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC WATHELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC WATHELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC WATHELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC WATHELET
Products information ERIC WATHELET

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC WATHELET
(Get full report from official database of BE for ERIC WATHELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC WATHELET
Addition kinds of activities for ERIC WATHELET

3672. Printplaten | Printed circuit boards
6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
50120207. Truck trekkers | Truck tractors

Werken bij ERIC WATHELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC WATHELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC WATHELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC WATHELET. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van ERIC WATHELET in sociale netwerken
Look for responds of ERIC WATHELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC WATHELET. Laat een reactie achter voor ERIC WATHELET. ERIC WATHELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC WATHELET. Leave a respond for ERIC WATHELET. ERIC WATHELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC WATHELET op de google maps. Adres en contacten ERIC WATHELET
Location of ERIC WATHELET on the google maps. Address and contacts of ERIC WATHELET

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC WATHELET ERIC WATHELET: Sarah NV | Rudi's Ocean Center | HUIS JOBRI | K. DE BAECKE | Food Alliance

Other related companies as ERIC WATHELET: Sarah NV | Rudi's Ocean Center | HUIS JOBRI | K. DE BAECKE | Food Alliance

ERIC WATHELET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC WATHELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf ERIC WATHELET bevindt zich op het adres: ALL?E VERTE 13; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van ERIC WATHELET is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC WATHELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC WATHELET, openstaande posities, locatie van ERIC WATHELET op de kaart.

ERIC WATHELET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC WATHELET, company assigned to the tax number BE01413360595. The company ERIC WATHELET is located at the address: ALL?E VERTE 13; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of ERIC WATHELET is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC WATHELET is not available. You also can look at reviews of ERIC WATHELET, open positions, location of ERIC WATHELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC WATHELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC WATHELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC WATHELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC WATHELET, employees, financial statistics.