DOMINIQUE LEBLANC

Contactgegevens DOMINIQUE LEBLANC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE LEBLANC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE LEBLANC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTAGNE DE L'INVASION 45; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87333814 (+32-87333814) 87333814 (+32-87333814)

Fax (fax): +32 (65) 333-57-16 +32 (65) 333-57-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE LEBLANC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE LEBLANC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE LEBLANC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE LEBLANC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE LEBLANC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE LEBLANC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE LEBLANC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE LEBLANC
Products information DOMINIQUE LEBLANC

BTW identificatienummer (tax): BE07218536376
Ondernemingsnummer: 5928466796
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE LEBLANC
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE LEBLANC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE LEBLANC
Addition kinds of activities for DOMINIQUE LEBLANC

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
22840103. Rayon draad | Rayon thread
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij DOMINIQUE LEBLANC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE LEBLANC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE LEBLANC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE LEBLANC. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE LEBLANC in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE LEBLANC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE LEBLANC. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE LEBLANC. DOMINIQUE LEBLANC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE LEBLANC. Leave a respond for DOMINIQUE LEBLANC. DOMINIQUE LEBLANC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE LEBLANC op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE LEBLANC
Location of DOMINIQUE LEBLANC on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE LEBLANC

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE LEBLANC DOMINIQUE LEBLANC: HONG-KONG | MONIQUE COURTECUISSE | N. PLUMAT | Tintelijn CVBA | Brevery C

Other related companies as DOMINIQUE LEBLANC: HONG-KONG | MONIQUE COURTECUISSE | N. PLUMAT | Tintelijn CVBA | Brevery C

DOMINIQUE LEBLANC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE LEBLANC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07218536376. Het bedrijf DOMINIQUE LEBLANC bevindt zich op het adres: MONTAGNE DE L'INVASION 45; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE LEBLANC is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE LEBLANC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE LEBLANC, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE LEBLANC op de kaart.

DOMINIQUE LEBLANC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE LEBLANC, company assigned to the tax number BE07218536376. The company DOMINIQUE LEBLANC is located at the address: MONTAGNE DE L'INVASION 45; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of DOMINIQUE LEBLANC is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE LEBLANC is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE LEBLANC, open positions, location of DOMINIQUE LEBLANC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE LEBLANC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE LEBLANC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE LEBLANC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE LEBLANC, employees, financial statistics.