J. PUNIE

Contactgegevens J. PUNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. PUNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. PUNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLINDESTRAAT 16; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89415355 (+32-89415355) 89415355 (+32-89415355)

Fax (fax): +32 (57) 470-51-84 +32 (57) 470-51-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. PUNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. PUNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. PUNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. PUNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. PUNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. PUNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. PUNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. PUNIE
Products information J. PUNIE

BTW identificatienummer (tax): BE04848236083
Ondernemingsnummer: 8262512207
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in J. PUNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. PUNIE
(Get full report from official database of BE for J. PUNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. PUNIE
Addition kinds of activities for J. PUNIE

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij J. PUNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. PUNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. PUNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. PUNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

Zoek naar antwoorden van J. PUNIE in sociale netwerken
Look for responds of J. PUNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. PUNIE. Laat een reactie achter voor J. PUNIE. J. PUNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. PUNIE. Leave a respond for J. PUNIE. J. PUNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. PUNIE op de google maps. Adres en contacten J. PUNIE
Location of J. PUNIE on the google maps. Address and contacts of J. PUNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. PUNIE J. PUNIE: BANKUNIE | De Bierschuur | COIFFURE CECILE | Dery Decock Design | CARRY M.C. VANOOTEGHEM

Other related companies as J. PUNIE: BANKUNIE | De Bierschuur | COIFFURE CECILE | Dery Decock Design | CARRY M.C. VANOOTEGHEM

J. PUNIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. PUNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04848236083. Het bedrijf J. PUNIE bevindt zich op het adres: BLINDESTRAAT 16; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in J. PUNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. PUNIE is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. PUNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. PUNIE, openstaande posities, locatie van J. PUNIE op de kaart.

J. PUNIE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. PUNIE, company assigned to the tax number BE04848236083. The company J. PUNIE is located at the address: BLINDESTRAAT 16; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in J. PUNIE were not found.
The main activity of J. PUNIE is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J. PUNIE is not available. You also can look at reviews of J. PUNIE, open positions, location of J. PUNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. PUNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. PUNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. PUNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. PUNIE, employees, financial statistics.