CUVEREAU EDDY

Contactgegevens CUVEREAU EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUVEREAU EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUVEREAU EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POMPESTRAAT 51; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59267544 (+32-59267544) 59267544 (+32-59267544)

Fax (fax): +32 (4) 338-89-86 +32 (4) 338-89-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUVEREAU EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUVEREAU EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUVEREAU EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUVEREAU EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUVEREAU EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUVEREAU EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUVEREAU EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUVEREAU EDDY
Products information CUVEREAU EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE05278900146
Ondernemingsnummer: 4509582519
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUVEREAU EDDY
(Get full report from official database of BE for CUVEREAU EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUVEREAU EDDY
Addition kinds of activities for CUVEREAU EDDY

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
39650200. Spelden en naalden | Pins and needles
44899904. Water taxi's | Water taxis
59619914. Cadeauartikelen, postorder | Gift items, mail order
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing

Werken bij CUVEREAU EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUVEREAU EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUVEREAU EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUVEREAU EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van CUVEREAU EDDY in sociale netwerken
Look for responds of CUVEREAU EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUVEREAU EDDY. Laat een reactie achter voor CUVEREAU EDDY. CUVEREAU EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUVEREAU EDDY. Leave a respond for CUVEREAU EDDY. CUVEREAU EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUVEREAU EDDY op de google maps. Adres en contacten CUVEREAU EDDY
Location of CUVEREAU EDDY on the google maps. Address and contacts of CUVEREAU EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come CUVEREAU EDDY CUVEREAU EDDY: FLCOPREM NV | Weyvelt (Residentie) | Demory E | Prenen P | Toeristiek-OAG

Other related companies as CUVEREAU EDDY: FLCOPREM NV | Weyvelt (Residentie) | Demory E | Prenen P | Toeristiek-OAG

CUVEREAU EDDY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUVEREAU EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05278900146. Het bedrijf CUVEREAU EDDY bevindt zich op het adres: POMPESTRAAT 51; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
De hoofdactiviteit van CUVEREAU EDDY is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUVEREAU EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUVEREAU EDDY, openstaande posities, locatie van CUVEREAU EDDY op de kaart.

CUVEREAU EDDY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUVEREAU EDDY, company assigned to the tax number BE05278900146. The company CUVEREAU EDDY is located at the address: POMPESTRAAT 51; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es..
The main activity of CUVEREAU EDDY is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CUVEREAU EDDY is not available. You also can look at reviews of CUVEREAU EDDY, open positions, location of CUVEREAU EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUVEREAU EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUVEREAU EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUVEREAU EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUVEREAU EDDY, employees, financial statistics.