CRAUWELS SANITAIR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CRAUWELS SANITAIR
Private companiesFood Stores • CRAUWELS SANITAIR

Contactgegevens CRAUWELS SANITAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRAUWELS SANITAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRAUWELS SANITAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONS DE COCKSTRAAT 34; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32380520 32380520

Fax (fax): +32 (53) 869-78-70 +32 (53) 869-78-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRAUWELS SANITAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRAUWELS SANITAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRAUWELS SANITAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRAUWELS SANITAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRAUWELS SANITAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRAUWELS SANITAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRAUWELS SANITAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRAUWELS SANITAIR
Products information CRAUWELS SANITAIR

BTW identificatienummer (tax): BE03379913330
Ondernemingsnummer: 4665039062
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRAUWELS SANITAIR
(Get full report from official database of BE for CRAUWELS SANITAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRAUWELS SANITAIR
Addition kinds of activities for CRAUWELS SANITAIR

226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
28990112. Orris olie | Orris oil
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies

Werken bij CRAUWELS SANITAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRAUWELS SANITAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRAUWELS SANITAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRAUWELS SANITAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van CRAUWELS SANITAIR in sociale netwerken
Look for responds of CRAUWELS SANITAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRAUWELS SANITAIR. Laat een reactie achter voor CRAUWELS SANITAIR. CRAUWELS SANITAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRAUWELS SANITAIR. Leave a respond for CRAUWELS SANITAIR. CRAUWELS SANITAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRAUWELS SANITAIR op de google maps. Adres en contacten CRAUWELS SANITAIR
Location of CRAUWELS SANITAIR on the google maps. Address and contacts of CRAUWELS SANITAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come CRAUWELS SANITAIR CRAUWELS SANITAIR: PATRICK DELERS | FIETSENHANDEL LEMMENS M. | HUIS VETS | DE DAGERAAD | E. MATTERNE

Other related companies as CRAUWELS SANITAIR: PATRICK DELERS | FIETSENHANDEL LEMMENS M. | HUIS VETS | DE DAGERAAD | E. MATTERNE

CRAUWELS SANITAIR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRAUWELS SANITAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379913330. Het bedrijf CRAUWELS SANITAIR bevindt zich op het adres: ALFONS DE COCKSTRAAT 34; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van CRAUWELS SANITAIR is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRAUWELS SANITAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRAUWELS SANITAIR, openstaande posities, locatie van CRAUWELS SANITAIR op de kaart.

CRAUWELS SANITAIR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRAUWELS SANITAIR, company assigned to the tax number BE03379913330. The company CRAUWELS SANITAIR is located at the address: ALFONS DE COCKSTRAAT 34; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of CRAUWELS SANITAIR is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRAUWELS SANITAIR is not available. You also can look at reviews of CRAUWELS SANITAIR, open positions, location of CRAUWELS SANITAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRAUWELS SANITAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRAUWELS SANITAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRAUWELS SANITAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRAUWELS SANITAIR, employees, financial statistics.