HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN
Private companiesMotor Freight Transportation • HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

Contactgegevens HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZIKKELSTRAAT 61; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 24261084 (+32-24261084) 24261084 (+32-24261084)

Fax (fax): +32 (67) 410-82-41 +32 (67) 410-82-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN
Products information HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03540588378
Ondernemingsnummer: 3104156494
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN
(Get full report from official database of BE for HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN
Addition kinds of activities for HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
34420400. Metalen deuren | Metal doors
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel

Werken bij HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Laat een reactie achter voor HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. Leave a respond for HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN. HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN op de google maps. Adres en contacten HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN
Location of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN on the google maps. Address and contacts of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: JAN MERTENS | DE RAEVE | Thienpondt B.V.B.A. | Chaplin (The) | LIBRAIRIE REMACA

Other related companies as HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN: JAN MERTENS | DE RAEVE | Thienpondt B.V.B.A. | Chaplin (The) | LIBRAIRIE REMACA

HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03540588378. Het bedrijf HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN bevindt zich op het adres: ZIKKELSTRAAT 61; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, openstaande posities, locatie van HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN op de kaart.

HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, company assigned to the tax number BE03540588378. The company HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is located at the address: ZIKKELSTRAAT 61; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN were not found.
The main activity of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN is not available. You also can look at reviews of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, open positions, location of HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT D'ASPREMONT LYNDEN, employees, financial statistics.