ARMAND JADIN

Contactgegevens ARMAND JADIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARMAND JADIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARMAND JADIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HAID 38; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83688294 (+32-83688294) 83688294 (+32-83688294)

Fax (fax): +32 (82) 299-19-98 +32 (82) 299-19-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARMAND JADIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARMAND JADIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARMAND JADIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARMAND JADIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARMAND JADIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARMAND JADIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARMAND JADIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARMAND JADIN
Products information ARMAND JADIN

BTW identificatienummer (tax): BE04911956787
Ondernemingsnummer: 5135803222
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ARMAND JADIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARMAND JADIN
(Get full report from official database of BE for ARMAND JADIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARMAND JADIN
Addition kinds of activities for ARMAND JADIN

372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
15419904. Graan lift constructie | Grain elevator construction
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij ARMAND JADIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARMAND JADIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARMAND JADIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARMAND JADIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van ARMAND JADIN in sociale netwerken
Look for responds of ARMAND JADIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARMAND JADIN. Laat een reactie achter voor ARMAND JADIN. ARMAND JADIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARMAND JADIN. Leave a respond for ARMAND JADIN. ARMAND JADIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARMAND JADIN op de google maps. Adres en contacten ARMAND JADIN
Location of ARMAND JADIN on the google maps. Address and contacts of ARMAND JADIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARMAND JADIN ARMAND JADIN: Vandenbroucke F | DEXIA | Lematic SCRL | DARIMMO NV | Stevens Guido

Other related companies as ARMAND JADIN: Vandenbroucke F | DEXIA | Lematic SCRL | DARIMMO NV | Stevens Guido

ARMAND JADIN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARMAND JADIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04911956787. Het bedrijf ARMAND JADIN bevindt zich op het adres: RUE DE HAID 38; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in ARMAND JADIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARMAND JADIN is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARMAND JADIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARMAND JADIN, openstaande posities, locatie van ARMAND JADIN op de kaart.

ARMAND JADIN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARMAND JADIN, company assigned to the tax number BE04911956787. The company ARMAND JADIN is located at the address: RUE DE HAID 38; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in ARMAND JADIN were not found.
The main activity of ARMAND JADIN is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARMAND JADIN is not available. You also can look at reviews of ARMAND JADIN, open positions, location of ARMAND JADIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARMAND JADIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARMAND JADIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARMAND JADIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARMAND JADIN, employees, financial statistics.